Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez a gyerekes viselkedés akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Ez a gyerekes viselkedés akár mehetne a Tini kapcsolatok közé is, mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés

3 hónapja mentünk szét a barátnőmmel többnyire az ő ráhatása miatt kellett nekem kimondanom a végét. Előttem volt egy nagy szerelme (az első) aki tönkre vágta az életét, drogozott, alkoholista, nem foglalkozott vele, stb.

Mellettem arany élete volt, mint nő abszolút a figyelmességem élvezte, vacsi, virág, nyaralás, stb.

1 hónapja visszament ehhez az exéhez így szinte világossá is vált, hogy emiatt mehettünk szét.

Érdekes módon a napokban levette rólam a facebook tiltást, és gyerekes módon a képeimet kezdte úgynevezett "LÁJKOLNI" és a messenger beszélgetésünk chat színét változtatni :DDDDDDDDDDDDD

Nőktől kérdezném, hogy ennek MI A JÓ VÉRVÖRÖS, ISTEN F***SZA ÉRTELME VAN? Szétröhögjük magunkat a haverjaimmal ezeken de csak arra jutottunk, hogy valamit jelezni próbál.

Verzióink:

A: A tengeren megfeneklett a hajója de a billentyűzet nem működik ezért így jelez.

B: A Kisüsti diszkóban egy pali farka a szájába szorult ezért nem látja a billentyűzetet a faroktól

C: Gulyásleves

Válaszotokat előre is köszönöm, főleg a Hölgyekét akik észjárása megoldást adhat.

23/F 21/L

2016. okt. 12. 14:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kényszert éreztem mert kíváncsi vagyok mi játszódik le ilyenkor a nők agyában. Gondolom te még csak arról írták ki kérdést, hogy kell becsavarni a villanykörtét.....Ha neked is van degenerált kérdésed ne másokon vezesd le a megmondó vágyad. köszi
2016. okt. 12. 15:38
 12/22 A kérdező kommentje:
2 használható válasz idáig, még valaki nem akar az időjárásról beszélni? :D
2016. okt. 12. 15:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Bocs... én is nő vagyok, de én sem értem... amit el tudok képzelni, hogy így próbál jelezni, és azt várja, hogy te cuppanj rá... de még ez sem biztos... én sem értem ezeket a hülye p...kat.
2016. okt. 12. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nem szégyen, ha még érdekel a lány. Biztos van benned sok sértettség, meg hülyének is tartod, stb, stb. Ugyanakkor abban igaza van az egyik előttem szólónak, hogy valamiért csak késztetést éreztél, hogy ezt kiírd ide. Nyilvánvaló, hogy a lány valamit jelezni kíván feléd, és nem, nem azok a roppant humoros okok állnak a háttérben, amit voltál szíves megosztani velünk a haverjaiddal való vidám csevejből. Ha érdekel még a lány, és érzel magadban erőt arra, hogy adj neki még egy esélyt, akkor tedd meg! Ha meg nem érdekel, akkor simán sz**d le, hogyan színezi át a chat színét! Amúgy nyilván dedós viselkedés ilyen dolgokkal felhívni magára a figyelmet.
2016. okt. 12. 16:02
 15/22 anonim ***** válasza:
#12 Szerintem a #7-es és #9-es válasz is teljesen rendben volt.
2016. okt. 12. 16:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megbánta, az exével az újrakezdést, így próbál visszakapni téged.Elég gyerekes módszer részéről....
2016. okt. 12. 16:20
 17/22 anonim ***** válasza:
#16 Megbánta az újrakezdést az exével, ezért inkább újrakezdené az exével. :D
2016. okt. 12. 16:30
 18/22 A kérdező kommentje:
És tényleg :"DDDDDDDDDDD Kéne ilyen film is: Extől exig :D
2016. okt. 12. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Exéről az exére.

Fiúk esetében: Exéből az exébe. :)

2016. okt. 12. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
2016-ban már legalább harmadszor fordul elő, hogy egyet kell értenem Költőnő?-vel. De én továbbmegyek. Megkockáztatom, hogy abban bízol, hogy a csaj olvassa ezt a kérdést, főleg a benne szereplő "Szétröhögjük magunkat a haverjaimmal" kitételt, és reméled, hogy ezzel fájdalmat tudsz okozni neki. Megjegyzem, vajmi alacsony intelligenciaszintre utal, ha a magánlevelezéseteket a haverokkal tárgyalod ki. Azt meg végképp nem értem, hogy ha neked mindössze annyit jelentett az egész, hogy most szétröhögöd magad, akkor MI A JÓ VÉRVÖRÖS, ISTEN F***SZA ÉRTELME volt vele járni?
2016. okt. 13. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!