Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kezdjek ilyen őrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ilyen őrült féltékeny férfival?

Figyelt kérdés
Szakítottam egy pasival, elmondtam neki, hogy megismerkedtem valakivel, és mivel nem szeretném átverni, megcsalni, ezért szakítok vele. Erre ő elvette a telefonom, és az üzeneteimből kikereste az új fiú elérhetőségeit, hogy majd megkeresi stb. Normális ez így? Mit lehet tenni, hogy ne zaklassa, neadjisten kártvtegyen benne? :-(
2016. okt. 9. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van az első hozzászólónak. Nem értem mit csodálkozol a csávó viselkedésén, én is baromira dühös lennék ha ilyennel állnak oda hogy "bocs találtam jobbat, de azért nem csaltalak meg" hááát, kösz baz+
2016. okt. 9. 14:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem mennék bele részletekbe, de nem hiába írtam hogy őrült féltékeny. Olyan ember, aki a végletekig ragaszkodik a párjához, agresszív, és nem fogadja el a szakítás tényét.
2016. okt. 9. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát de ha eleve féltékeny és agresszív volt, akkor meg pláne gondolhattál volna rá hogy ha mással ismerkedsz amíg vele vagy abból nagy balhé lesz mikor kiderül.

Nagyon nem jól rendeztétek ezt le... de most már mindegy. Nem boncolgatom tovább. Remélhetőleg tanulsz a hibából.

Az új barátoddal meg jobb ha közlöd hogy milyen az exed, meg hogy ne higgyen el neki semmit, mert lehet most bosszúból ha verekedni nem is de bekeverni lehet hogy megpróbál. Már ha tényleg olyan őrült féltékeny, ahogy mondod. Ezentúl én megmondanám a helyedben azt is az exednek, még ha nem is teljesen igaz, hogy nem az új srác miatt lett vége, hanem azért mert már jó ideje nem szereted, és pont az agresszív féltékeny viselkedése miatt nem. Így talán felhagy az agresszióval, legalábbis téged biztosan nem ezzel akarna majd visszakapni, ha próbálkozna egyáltalán.

2016. okt. 9. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!