Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán féltékeny?
Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom ami úgy ért véget,hogy azt mondta legyűnk barátok. En egy darabig küzdöttem majd bele nyugodtam igaz sírtam. Utana sokaig. Aztán összejöttem az előző exemmel. És amikor feltettem facere hirtelen törölt. Pedig azt ecsetelte h legyűnk barátok. Ez féltékenység lenne?2015. okt. 1. 06:48
1/2 anonim válasza:
2 dolgot érzek Kedves Kérdező.
1: Biztos hogy fáj neki, s igen, féltékeny.
2: Különösképpen azért, hogy az exével jött újra össze.
Ez amolyan fájó lehet neki, hogy inkább egy régebben nem működő - mert ugyebár szakítottak anno - kapcsolat újra felgöngyölítését választotta.
De én a helyében nem tennék semmit. Ha küzdött érte, ne legyen lelkiismeret furdalása. Ön meg tett mindent, legyen boldog!
24/F
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem végre az leszek. 😊
2015. okt. 2. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!