Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Féltékeny vagy én értem félre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagy én értem félre?

Figyelt kérdés
Volt barátommal 5 hónapja szakítottunk, mert sokat vitáztunk de megmaradtunk barátoknak, illetve arról volt szó, hogy talán még lesz egyszer ennek folytatása vagy újrakezdése. Azt mondta, ő most nem szerelmes mert csalódott, és haragszik is, de lehet ez majd változik...annyit mondott, hogy jelenleg barátok vagyunk ( bár nem nagyon találkozunk) de ha másik fiúval randiznék a részletekről ne meséljek neki, nem azért mert féltékeny lenne, hanem mert csak etikátlan lenne ilyenről beszélgetni. Ő egyébként most nem akar senkitől semmit, élvezi a magányt. Szerintetek mire gondoljak?

2016. aug. 20. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Arra gondolj, hogy szakítottatok és nem ok nélkül. A szakítás a kapcsolat végleges lezárására való, nem újraindító vagy reset gomb. Elmondta, hogy nem szeret, ezek után nem kell mesét szőni.

Én sem lennék kíváncsi az exem szerelmi életére, pedig már semleges számomra máskülönben. Szerintem ebben korrekt a srác. Meg amúgy is.

2016. aug. 20. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:
lehetséges, csak néha úgy érzem hazudik, multkor is mondott hasonlókat majd utána azt mondta, hogy igazából csak meg akart ilyeszteni, és kiváncsi volt a reakciómra, illetve a legjobb haverja azt mondta szeret engem nincs ezzel semmi probléma, ő csak azt akarja, hogy magamra koncentráljak most és változzak bizonyos dolgokban. Szóval nagyon össze vagyok már zavarodva :S Meg nem is csajozik, se kaland semmi, és ezt a barátai is furcsálják tőle. Akik egyébként közös barátok.
2016. aug. 20. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mert az ilyen játszmázás a részéről gyerekes, nem férfias.
2016. aug. 20. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
25..tudom, hogy az, ebbe már én őrülök bele, a megérzéseim a tapasztalásaim mind azt sugallják ez egy színjáték, azt érzem, folyamat figyelget tesztel, hogy ez talán csak egy móresre tanítás tőle, közben meg mást mutat kifelé..tény, hogy vitatkozós voltam vannak hibáim, de mindenkinek vannak. Egyszerűen már nem tudok átlátni a réseken vagy a sorok között, de belül meg ezt érzem. Már kínomban ezért is írtam ide :S
2016. aug. 20. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, meg ha "csak" tesztelget, moresre tanit is ilyen undorito, megalazo modon, az mivel jobb? Szerintem pont, hogy rosszabb, ha kepes ezt muvelni, csak azert, hogy adjon egy lecket, mikozben tudja, mekkora fajdalmat okoz ezzel.. Az ilyen undorito, onzo barmot keruld el messzirol, de akkor is, ha esetleg teper majd mint az allat es lehazudja a csillagokat is az egrol, miutan nem talal mast, akit ennyire hulyere vehet es manipulalhat, mint teged.

Ebreszto! Meg akkor is, ha ez csak teszt.. Szerinted szeret, aki ilyet tesz? Tisztel? Emberszamba vesz egyaltalan?

Ennyire ne utald mar magad, hogy ezzel is beerd, haho..

2016. aug. 20. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!