Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagy én értem félre?
Arra gondolj, hogy szakítottatok és nem ok nélkül. A szakítás a kapcsolat végleges lezárására való, nem újraindító vagy reset gomb. Elmondta, hogy nem szeret, ezek után nem kell mesét szőni.
Én sem lennék kíváncsi az exem szerelmi életére, pedig már semleges számomra máskülönben. Szerintem ebben korrekt a srác. Meg amúgy is.
Figyelj, meg ha "csak" tesztelget, moresre tanit is ilyen undorito, megalazo modon, az mivel jobb? Szerintem pont, hogy rosszabb, ha kepes ezt muvelni, csak azert, hogy adjon egy lecket, mikozben tudja, mekkora fajdalmat okoz ezzel.. Az ilyen undorito, onzo barmot keruld el messzirol, de akkor is, ha esetleg teper majd mint az allat es lehazudja a csillagokat is az egrol, miutan nem talal mast, akit ennyire hulyere vehet es manipulalhat, mint teged.
Ebreszto! Meg akkor is, ha ez csak teszt.. Szerinted szeret, aki ilyet tesz? Tisztel? Emberszamba vesz egyaltalan?
Ennyire ne utald mar magad, hogy ezzel is beerd, haho..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!