Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit hagynátok az exeteknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit hagynátok az exeteknél, ha ő dobott ki?

Figyelt kérdés

7 év után ő szakított velem, közben (meg a kapcsolat alatt is) már más csajokat fűzöget meg randizik, csak azt hiszi nem tudom... Az albérlet szinte üres volt, a cuccok java része tőlem van vagy a szüleimtől. Most mártírkodik, hogy akár el is vihetek mindent, őt nem érdekli. Közben az anyámnak írkál (aki mindig az ő pártján állt, csak ezek után már nem annyira...), hogy én milyen gonosz vagyok, hogy el akarom vinni a dolgokat, holott ő nem feküdt le senkivel (még)...

Van amit muszáj ott hagynom, mert pl a régi tűzhelyet ki kellett dobni, én vittem oda újat, szóval az inkább a tulajé. De például az ágy is tőlem van. Szívem szerint eladnám akár 20 forintért is, aztán vigyék el, ő meg vegyen újat magának. De anyám ezt ellenzi, hogy ő nem akar lesüllyedni ilyen szintre, nem akar haragot, hagyjuk ott neki, elég xar lesz neki abban az ágyban aludni tovább, amiben 3 éven át velem kelt is feküdt... Én ebben nem hiszek, szerintem csak örül, hogy lesz hova fektetnie az új nőciket...

Nektek mi a véleményetek?

2016. okt. 1. 10:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez az eladományozás ez azért nettó szemétség. Ha jól értem ez egy jó kapcsolat volt, szerették egymást, és a srác aránylag normálisan járt itt el, nem csalta meg a lányt. Nyilván rohadtul fáj, de ettől még nem kéne direkt keresztbe tenni a másiknak, mert más merre akar tovább menni.

Szerintem ha valamit akar a kérdező azért, amit ő tett bele a pénzzel az teljesen rendben van. Szóval az, hogy jót akar magának, és az jár is neki, mert az övék az egy dolog. De direkt rosszat tenni a másikkal, az egy más dolog szerintem.

2016. okt. 1. 12:08
 22/26 A kérdező kommentje:
Szerintem eladom neki egy korrekt áron. Abból meg veszek kondi- meg szoláriumbérletet, meg elmegyek belőle fodrászhoz.
2016. okt. 1. 12:22
 23/26 anonim ***** válasza:
Semmit. Tartsa el a kja :D
2016. okt. 1. 12:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Én mimdent elvinnék amit én vittem/vettem oda. Még akkor is ha az utcára dobnám nem hagynám ott neki

23L

2016. okt. 1. 13:10
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem add el neki, vagy pedig hirdesd meg, hogy eladó és majd akkor az új vevő elszállítja. És a pénzt tényleg költsd magadra, vagy ha anyád vette,akkor neki fizesd vissza és kész.

Exeddel meg semmilyen szintű kontaktod ne legyen! Anyádnak se.

2016. okt. 1. 13:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Tedd fel a netre h ingyen elvihető! :) Nem kell szórakozni a szállítással!
2016. okt. 1. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!