Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit hagynátok az exeteknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit hagynátok az exeteknél, ha ő dobott ki?

Figyelt kérdés

7 év után ő szakított velem, közben (meg a kapcsolat alatt is) már más csajokat fűzöget meg randizik, csak azt hiszi nem tudom... Az albérlet szinte üres volt, a cuccok java része tőlem van vagy a szüleimtől. Most mártírkodik, hogy akár el is vihetek mindent, őt nem érdekli. Közben az anyámnak írkál (aki mindig az ő pártján állt, csak ezek után már nem annyira...), hogy én milyen gonosz vagyok, hogy el akarom vinni a dolgokat, holott ő nem feküdt le senkivel (még)...

Van amit muszáj ott hagynom, mert pl a régi tűzhelyet ki kellett dobni, én vittem oda újat, szóval az inkább a tulajé. De például az ágy is tőlem van. Szívem szerint eladnám akár 20 forintért is, aztán vigyék el, ő meg vegyen újat magának. De anyám ezt ellenzi, hogy ő nem akar lesüllyedni ilyen szintre, nem akar haragot, hagyjuk ott neki, elég xar lesz neki abban az ágyban aludni tovább, amiben 3 éven át velem kelt is feküdt... Én ebben nem hiszek, szerintem csak örül, hogy lesz hova fektetnie az új nőciket...

Nektek mi a véleményetek?

2016. okt. 1. 10:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Amit te vettél és te tulajdonod azt vigyed! Hát nehogymár! Ami a tiéd az a tiéd. Ennyi.

Gondoskodjon a vackáről ő maga!

Anyud se értem na mindegy.

2016. okt. 1. 10:18
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az elsővel, ne hagyd magad a megalázás után kihasználni. Anyáddal ne foglalkozz.
2016. okt. 1. 10:38
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, anyám még ezek után is őt védi, hogy ennek oka volt, hogy ezt csinálta velem. De erre nincs semmi mentség, hogy nem képes elém állni és megmondani ezt, hanem még engem néz hülyének...
2016. okt. 1. 10:41
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Vihetsz nyugodtan mindent ami a tiéd. Szerintem tűzhelyet sem kell otthagynod, azt eleve a tulajnak kellene vennie. Miért hagynád ott a dolgokat nem is értem.

Vagy egyezzetek meg, hogy fizessen neked egy korrekt összeget a dolgokért és akkor maradnak.

2016. okt. 1. 10:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy költözzön akkor ő el az albérletből...
2016. okt. 1. 10:55
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne az anyádat kérdezgesd szerintem, hanem bátran menj a saját fejed után.
2016. okt. 1. 10:56
 7/26 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, régi már a tűzhely is meg az ágy is, most mit mondhatnék reális összegnek, fillérek lennének ezek... Eleve nagyon gáz ez a helyzet...
2016. okt. 1. 10:57
 8/26 A kérdező kommentje:
Én nem kérdezgetném anyámat, de mivel most vele lakok így beleszól, meg mint írtam, az a farok is rögtön hozzá szalad sírni, mert tudja pontosan, hogy anyám majd pátyolgatni fogja... Megkértem arra is, hogy ne írogasson neki, ne lájkolja a képeit a szakítás óta, de csak csinálja...
2016. okt. 1. 10:58
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el a dolgaidat! Az összeset! Mármint nyilván nem a hiánypótlást a tulajdonosnak, de ami mozgatható és a tied, azt mindet vidd el!
2016. okt. 1. 10:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd el az összeset. Ha nem kell, akkor is vidd el és inkább ajánld fel valakinek, akinek szüksége van rá, de nincs pénze (mert ezek elég drága dolgok), de szerintem semmiképp sem hagyd ott ennél a pasinál.
2016. okt. 1. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!