Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit hagynátok az exeteknél, ha ő dobott ki?
7 év után ő szakított velem, közben (meg a kapcsolat alatt is) már más csajokat fűzöget meg randizik, csak azt hiszi nem tudom... Az albérlet szinte üres volt, a cuccok java része tőlem van vagy a szüleimtől. Most mártírkodik, hogy akár el is vihetek mindent, őt nem érdekli. Közben az anyámnak írkál (aki mindig az ő pártján állt, csak ezek után már nem annyira...), hogy én milyen gonosz vagyok, hogy el akarom vinni a dolgokat, holott ő nem feküdt le senkivel (még)...
Van amit muszáj ott hagynom, mert pl a régi tűzhelyet ki kellett dobni, én vittem oda újat, szóval az inkább a tulajé. De például az ágy is tőlem van. Szívem szerint eladnám akár 20 forintért is, aztán vigyék el, ő meg vegyen újat magának. De anyám ezt ellenzi, hogy ő nem akar lesüllyedni ilyen szintre, nem akar haragot, hagyjuk ott neki, elég xar lesz neki abban az ágyban aludni tovább, amiben 3 éven át velem kelt is feküdt... Én ebben nem hiszek, szerintem csak örül, hogy lesz hova fektetnie az új nőciket...
Nektek mi a véleményetek?
Amit te vettél és te tulajdonod azt vigyed! Hát nehogymár! Ami a tiéd az a tiéd. Ennyi.
Gondoskodjon a vackáről ő maga!
Anyud se értem na mindegy.
Vihetsz nyugodtan mindent ami a tiéd. Szerintem tűzhelyet sem kell otthagynod, azt eleve a tulajnak kellene vennie. Miért hagynád ott a dolgokat nem is értem.
Vagy egyezzetek meg, hogy fizessen neked egy korrekt összeget a dolgokért és akkor maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!