Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit hagynátok az exeteknél, ha ő dobott ki?
7 év után ő szakított velem, közben (meg a kapcsolat alatt is) már más csajokat fűzöget meg randizik, csak azt hiszi nem tudom... Az albérlet szinte üres volt, a cuccok java része tőlem van vagy a szüleimtől. Most mártírkodik, hogy akár el is vihetek mindent, őt nem érdekli. Közben az anyámnak írkál (aki mindig az ő pártján állt, csak ezek után már nem annyira...), hogy én milyen gonosz vagyok, hogy el akarom vinni a dolgokat, holott ő nem feküdt le senkivel (még)...
Van amit muszáj ott hagynom, mert pl a régi tűzhelyet ki kellett dobni, én vittem oda újat, szóval az inkább a tulajé. De például az ágy is tőlem van. Szívem szerint eladnám akár 20 forintért is, aztán vigyék el, ő meg vegyen újat magának. De anyám ezt ellenzi, hogy ő nem akar lesüllyedni ilyen szintre, nem akar haragot, hagyjuk ott neki, elég xar lesz neki abban az ágyban aludni tovább, amiben 3 éven át velem kelt is feküdt... Én ebben nem hiszek, szerintem csak örül, hogy lesz hova fektetnie az új nőciket...
Nektek mi a véleményetek?
Szerintem ez a pénz annyiból jó, hogy neked akkor nem kell a szállítással, meg a tárolással foglalkozni. Meg nem ezeket kell utána később használnod, aminek lehet örülsz. És neki is jó, mert nem kell újat venni mindenből. Nem tom mennyit érhetnek, de szerintem annyit lehet kaphatsz, de pl az poén lenne, ha ezt magadra költenéd pl. kis luxusokra :) Vagy aKár valami fapados repjegy valahova :)
És azért bár nem ennek van még az ideje neked, de azért gondolja arra, hgoy izgalmas időszak vár rá... kicsit kipihened magad a télen nyugiba és aztán egy nyár egyedül... :D
egyébként ő szakított szóval kicsit lehetne gáláns legalább.
(amúgy az, hogy anyukád is kedveli a srácot az szerintem nem baj, gondolom egy normális valaki volt azért is voltál vele 7 évet. de mondjuk most azért már nem lenne szerencsés ha vele nagyon jóba lenne, mert azért az neked gondolom kicsit kellemetlen így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!