Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Hogy viselkedjek velük ezután?
A párommal vagyis mostmár volt párom...egy cégnél dolgozunk. Minden tökéletes volt. Terveztük a jövőt...összeköltözés tervben volt. Pár hete egy helyes fiatal nőci került a céghez. Egyből jóba lettek és feltünt, hogy szemet vetett a páromra (ez ilyen női megérzés). Ismerősök lettek, majd naphosszat irogattak egymásnak és melón is sokat beszéltek- amire én mondtam, hogy nagyon nem tetszik. Igazából az egész dolog az orrom előtt folyt, de én annyira megbiztam a páromban, hogy nem csináltam ügyet belőle..pedig kellett volna. Minap elhagyott. Mondta, hogy egymásba szerettek és hogy álljak fére, hogy ők együtt lehessenek nyugodtan. Annyira rosszul lettem ott, hogy az leirhatatlan.
Most mit tegyek?
Munkám fontos..szeretem a kollégákat és nem akarok váltani. A magánéleti problémákat nagyon nem szeretném teregetni..a párom meg is fenyegetett, hogy ne merjem terjeszteni, hogy mi történt köztünk, mert pokollá teszi az életem.
Nekem ő volt a minden..amikor szerelmes az ember, akkor sajnos a szivére hallgat és nem a józan észre..és nálam is ez volt. Még nem láttam őket együtt úgymond..de fogom, hiszen már próbálkoznak, vagyis randiznak nagyban. Nem tudom, hogy viseljem el a jelenlétüket nap mint nap úgy, hogy ne szakadjon meg a szivem a látványtól és h ne mennyen az állapotom a munkám rovására??? Már most padlót fogtam. Egésznap sirok. Lehet hálát kellene adnom a égnek, hogy egy ilyen alaktól szabadultam meg, de én akkor is még szeretem...nem múllik el csak úgy hirtelen.
Amitől rettegek...Hogy viselkedjek, ha pl. kézen fogva jönnek velem szemben a folyosón nagy boldogan?? Ilyenkor mi a helyes viselkedés?? Úgy érzem képes lennék neki ugrani a nőnek..de tudom, hogy ez csak rontana mindenen. Nem fogom a párom visszakapni ez biztos, de nem akarom, hogy lássák, hogy szenvedek és, hogy élni sincs kedvem.
Mit tegyek? Köszönjek majd..vagy tegyek úgy mintha nem is léteznek???
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
Nekem azt mondta anno, hogy soha senkit nem szeretett még úgy mint engem..velem képzeli a jövőt stb...erre most azt mondja, hogy soha nem szeretett és hogy ez a nő élete szerelme (mint anno én)..és hogy igy még soha nem érzett senki iránt és hogy egész álló nap csak rá gondol. Borzalmas volt ezt mind végig hallgatni. Én is azzal vagyok, hogy nem lesz tartós a kapcsolatuk, de nagyon komolynak tünt, amikor mondta, hogy ő a nagy Ő. Igazából félek attól, hogy az lesz...
Az eszem ugyan azt mondja, hogy örüljek ennek, mert az ilyen soha nem marad nyugton..előbb utóbb majd jön új nagy Ő...de a szivem még igy sem tudja elengedni :(
Igazuk van a az eddigieknek!!!
Mit gondolsz kedves Kérdező, más helyzetben, más nő nem tudta volna elvenni Tőled? DE!
eGY ILYEN HAPSI, AKÁRMIT ÍGÉRGHET, a szava semmit sem ér..mert egy nulla a valóságban!
Tudom ez fáj, de hidd el: jobb így!
Képzeld, ha már van egy gyereketek és akkor történik ez...
A pasi egy nyomi, a "nő" egy orda ...va!
És tartom magam hozzá továbbra is: az ilyen hapsi egy jelentéktelen, határozatlan, gyáva majom.
Nem mer másnak ellent mondani, inkább Téged bánt meg?
Kukába vele!
Pontosan ezt csinálta velem az exem, akivel egy hónapja szakítottam. Azt mondta, én vagyok neki az igazi, így még senkit nem szeretett, erőltette, hogy mielőbb költözzünk össze, házasodjunk, aztán kezdjünk hozzá a családalapításhoz. Fél éve voltunk együtt, amikor a távkapcsolatot konkrétan elkezdtük az összeköltözés felé terelni. Akkor jöttek a kifogások, hogy mégsem, ő nem tudja, fél lépni, munkahelyet váltani, anyukát, testvérét ott hagyni és egyáltalán nincs kész erre. A nagy szavakból nyűglődés lett, majd egy napon gyáva módon eltűnt, még szakítani sem volt képes.
És az eszemmel hiába tudom, hogy egy gyáva dög, amíg együtt voltunk, teljesen másként viselkedett, így minden kétely nélkül éltem a boldog emberek életét, akiknek sínen van a jövő ... és ebből felébredni és újrakezdeni rohadt nehéz, mondhat bárki bármit. Azóta is úgy ébredek reggelente, hogy alig bírom felfogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!