Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » SOS. Hogy viselkedjek velük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS. Hogy viselkedjek velük ezután?

Figyelt kérdés

A párommal vagyis mostmár volt párom...egy cégnél dolgozunk. Minden tökéletes volt. Terveztük a jövőt...összeköltözés tervben volt. Pár hete egy helyes fiatal nőci került a céghez. Egyből jóba lettek és feltünt, hogy szemet vetett a páromra (ez ilyen női megérzés). Ismerősök lettek, majd naphosszat irogattak egymásnak és melón is sokat beszéltek- amire én mondtam, hogy nagyon nem tetszik. Igazából az egész dolog az orrom előtt folyt, de én annyira megbiztam a páromban, hogy nem csináltam ügyet belőle..pedig kellett volna. Minap elhagyott. Mondta, hogy egymásba szerettek és hogy álljak fére, hogy ők együtt lehessenek nyugodtan. Annyira rosszul lettem ott, hogy az leirhatatlan.

Most mit tegyek?

Munkám fontos..szeretem a kollégákat és nem akarok váltani. A magánéleti problémákat nagyon nem szeretném teregetni..a párom meg is fenyegetett, hogy ne merjem terjeszteni, hogy mi történt köztünk, mert pokollá teszi az életem.

Nekem ő volt a minden..amikor szerelmes az ember, akkor sajnos a szivére hallgat és nem a józan észre..és nálam is ez volt. Még nem láttam őket együtt úgymond..de fogom, hiszen már próbálkoznak, vagyis randiznak nagyban. Nem tudom, hogy viseljem el a jelenlétüket nap mint nap úgy, hogy ne szakadjon meg a szivem a látványtól és h ne mennyen az állapotom a munkám rovására??? Már most padlót fogtam. Egésznap sirok. Lehet hálát kellene adnom a égnek, hogy egy ilyen alaktól szabadultam meg, de én akkor is még szeretem...nem múllik el csak úgy hirtelen.

Amitől rettegek...Hogy viselkedjek, ha pl. kézen fogva jönnek velem szemben a folyosón nagy boldogan?? Ilyenkor mi a helyes viselkedés?? Úgy érzem képes lennék neki ugrani a nőnek..de tudom, hogy ez csak rontana mindenen. Nem fogom a párom visszakapni ez biztos, de nem akarom, hogy lássák, hogy szenvedek és, hogy élni sincs kedvem.

Mit tegyek? Köszönjek majd..vagy tegyek úgy mintha nem is léteznek???

2016. szept. 27. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj lesz valahogy kibírnod. Valószínűleg amilyen gyorsan és hirtelen összejöttek, nem lesz tartós a kapcsolatuk.

De amint a viselkedéséből is látszik,pláne, hogy meg is fenyegetett téged, jobb, hogy vége lett!

Én a helyedben vennék ki pár nap szabit, ha nem megy,akkor táppénz. Erősnek kell lenned, és ha valóban nem akarsz állást váltani,akkor kibírod és kész.Röhögj a pofájukba!

2016. szept. 27. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy viselkedj? ez kimaradt.

Én nem is köszönnék nekik, büdös r*ba*c az ilyen,aki direkt más párjával jön össze munkahelyen.

2016. szept. 27. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vigasztaljon a tudat, hogy az uj punci par het, honap mulva pont ugyanezt fogja atelni, amikor ot is igy csereli le ez a farokhuszar. Nem is ertem az ilyen buta noket, akik foglalt pasasokra utaznak. Azt gondoljak hogy majd mellettuk megszunnek fergeknek lenni vagy mi? :"D
2016. szept. 27. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló volt, 1200 fős hatalmas multi cég, mindketten itt dolgoztunk a férjemmel, csak váltott szakban. És egy ribizli rányomult, és összejöttek.

Nálunk nem kellett terjeszteni semmit, hát a vak is látta, hogy ők együtt vannak, és szétromboltak egy családot. A kollégák engem kedveltek, és őket épp csak le nem köpték a folyosón. Nem igazán volt barátságos az ifju pár fogadtatása...

Én úgy kezeltem a helyzetet, hogy elmentem egy hét táppénzre, ennyi elég volt, hogy találjak új munkahelyet. Itt több ipari park is van a közelben, lepkehálóval fogják az embert, tényleg elég bárhová beadni az önéletrajzot.

Gyorsan munkahelyet váltottam, így nem kell őket csodálni, ahogy andalognak kézen fogva. Egyébként már a többieknek sem, mert véget ért a nagy szerelem, a csaj is elment máshová dolgozni, mert nem bírta a légkört. Aztán ott összejött egy másik fa.szival, az én exemet meg kirakta.

2016. szept. 27. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Tényleg jó hogy vége. Felfogod ezt? Nem volt tisztességes, rendes ember. Ilyentől érdemes megszabadulni. Ilyen megfenyegetést meg ilyen csúnya szakítást csak tirpákok csinálnak, érted? Jobb neked tirpák nélkül.

2. A ribikével kapcsolatban tudd, hogy előbb-utóbb biztosatyaúristen hogy ki lesz téve a szűre. :D A foglaltan elhódítható hapsi foglaltan elhódítható hapsi. Ergo el tudta hódítani, mellőle is el fogják majd. De addig is csak jó amíg együtt vannak, megérdemlik egymást.

3. Adj magadnak időt, aztán kezdj ismerkedni. Majd rád talál egy megfelelő ember.

4. Úgy viselkedj velük, ahogy kedved szottyan. Ha nincs kedved vagy bem vagy képes köszönni nekik, ne tedd. Ha majd enyhülni fogsz és már nem fognak annyira érdekelni, akkor majd odaköszönsz nekik, ezzel jelezve hogy el vagytok felejtve köcsögök.

5. Ha egy nap visszapróbálkozik, NE MERÉSZELD visszafogadni!!! Megmarad majd tirpáknak, mond bármit.

2016. szept. 27. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Látjátok Nők, ezért kell köcsögökkel összejönni... ;)
2016. szept. 27. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Még fenyegetőzik is az a barom? És mivel tudna keresztbe tenni neked? Jól be lehet tojva. Én valahogy paráztatnám még az tuti, remegjen csak.

Kijelenti hogy "állj félre, hogy ők együtt lehessenek nyugodtan"? Ja, hogy az ő lelki békéjükre légy tekintettel ezek után? Gondolom azért a munkahelyen eléggé leribizik a nőt a háta mögött, akár elmondtad, akár nem, mert az ilyen dolgok elég hamar kiderülnek. Nem is kellesz ehhez te, amúgy meg egyék meg amit főztek.

Amúgy én levegőnek nézném mindkettőt, szó szerint. Nem állnék arrébb az útból, becsuknám az ajtót előttük, nem tartanám a liftet, hisz nincsenek is ott.

2016. szept. 27. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Az előttem lévők már mindent elmondtak, kitartás, én is nemrég szakítottam, bár más okból, de ez is nagyon durva.

Ennél csak jobbat találsz majd!

2016. szept. 27. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"... a párom meg is fenyegetett, hogy ne merjem terjeszteni, hogy mi történt köztünk, mert pokollá teszi az életem..."

Igazán "jóindulatú" a volt párod, le a kalappal, hogy mindezek után még kérdést teszel ki róla. Úgy szemen köpném a helyedben, hogy csak úgy csattanna.

2016. szept. 27. 15:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
én ráírnám a monitorjára vörös rúzzsal, hogy K * R V* A
2016. szept. 27. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!