Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szingliként mi ad életkedvet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingliként mi ad életkedvet nektek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, ti miért keltek fel reggelenként, mitől van jó kedvetek, hogyan élvezitek ki a szingliséget.

Most szakítottunk a párommal, és - bár ehhez lenne most legtöbb kedvem - nem szeretnék napokig itthon punnyadva sírdogálni... Ezért szeretnék ötleteket gyűjteni.

23/L

2016. szept. 22. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha most szakítottál, akkor teljesen normális, ha az a leghőbb vágyad, hogy napokig otthon punnyadva sírdogálj a szobád sarkában. Ne akard megspórolni a gyászidőt, mert legfeljebb elnyomod, de visszatér a lehangoltság. Fogadd el , hogy erre van most szükséged.

Amikor túl voltam egy szakításon, azért tudtam mindig megtalálni az életkedvem, mert az egyedülálló létet pont ugyanolyan alapállapotnak tartottam, mint a társas létet. Ebben nem feltétlenül vagyunk egyformák, mindenkinek vannak olyan életterületek, amelyek neki fontosabbak a kiteljesedéshez, mint másoknak. De azért nem érdemes elásnod magad, hogy ha neked fontos párkapcsolatban élni, de épp egyedül vagy. Ha épp nincs senkid, annyiban mindenképp jó, hogy teljes egészében önmagad lehetsz, senki nem befolyásol sem szándékosan, sem véletlenül. Jó, természetesen eleve mindenkire hatással van valamilyen a környezete és a körülötte élő emberek, de mégis egy társas kapcsolat tud a legjobban befolyásolni.

2016. szept. 22. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért a te helyzeted kicsit más. Te a friss szakítás hatása miatt vagy magad alatt. Más az, ha valaki már huzamosabb ideje szingli.
2016. szept. 22. 23:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Kezdj új hobbikat űzni, nagyon sokat segített nekem, és az is hogy ezáltal emberek között voltam, és nem otthon a gondolataimba süllyedve. Kell a gyász, kell a picsogás, de csak mértékkel. Mozdulj ki!
2016. szept. 23. 01:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Röviden az h sokkal több időm és energiám jut magamra.

27 F

2016. szept. 23. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!