Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingliként mi ad életkedvet nektek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ti miért keltek fel reggelenként, mitől van jó kedvetek, hogyan élvezitek ki a szingliséget.
Most szakítottunk a párommal, és - bár ehhez lenne most legtöbb kedvem - nem szeretnék napokig itthon punnyadva sírdogálni... Ezért szeretnék ötleteket gyűjteni.
Hát most, hogy így belegondolokd, hogy most ezt így kérdezted...nem is tudom, szerintem holnap fel sem kelek.
2016. szept. 22. 19:50
2/14 anonim válasza:
Elég rossz a gondolkodásod, ha a boldogság neked egyenlő a párkapcsolattal. Igenis tudni kell egyedül boldognak lenni és nem mástól várni! Én pl. hálát adok minden nap, amim éppen van. Szüleimért, munkámért, hogy szép napos az idő, hogy szakmailag fejlődök. Zenét hallgatok, sportolok, barátnőimmel elmászkálunk mindenhová. Ezek engem mind boldoggá tesznek.
2016. szept. 22. 19:54
3/14 anonim válasza:
az,hogy alig 1 hónap és jön a walking dead 7. évadja.
2016. szept. 22. 19:57
4/14 anonim válasza:
Semmi koze a jokedvemhez a kapcsolati allapotomnak.
2016. szept. 22. 20:00
5/14 Kenzo Tenma válasza:
Pedig szakítás után mindenképp szenved az ember, ezt végig kell járni és ki kell jönni belőle. Na és itt jön az, hogy nem szabad elzárkózni, persze, ha már kikívánkozik nyugodtan sírd ki magad, mert mint mondtam ezt végig kell járni, de az is fontos, hogy kösd le magad, sportolj, érezd jól magad a barátaiddal, csináld azt amit szeretsz. Gondolj bele, a kapcsolatod előtt is teljes ember voltál és éltél mint mindenki más, te külön is érsz annyit mint valakivel együtt, párban.
2016. szept. 22. 20:03
6/14 anonim válasza:
Csak a gyakori, semmi más.
2016. szept. 22. 20:09
7/14 anonim válasza:
Perpill az, hogy kiderítsék mi bajom van, és helyrejöjjek. Szóval kisebb gondom is nagyobb annál, hogy a szerelmi életemre gondoljak. :/
2016. szept. 22. 20:28
8/14 anonim válasza:
Magát a tényt hogy szingli vagyok nem élvezem, de a mindennapjaimat nagyjából igen, szeretem a munkámat, szívesen járok be dolgozni (bár az évnek ebben az időszakában a "fő" munkatevékenységemmel ritkábban foglalkozok), hetente kétszer meló után elmegyek edzésre, az egyik szabadnapomat családommal, vagy egy könyv mellett töltöm, esetleg ha épp van lehetőség elmegyek szakvezetett túrára, már csak szakmai érdeklődés miatt is, a másik szabadnapom nagy részét ha jó az idő szintén kimozdulva, emberek között egy számomra kedves tevékenységgel töltöm (ami szintén szakmához kötődik). A maradék esti órákat meg kitöltöm barátokkal való lógással (ez sajnos nem túl gyakori), olvasok, filmezek, gépen játszok, ilyesmik.
27/F
2016. szept. 22. 20:53
9/14 Szergej55 válasza:
Felkötöm magam holnap, mert más nélkül nem is lehet élni.
2016. szept. 22. 21:44
10/14 Költőnő? válasza:
Szakítás után ne akarj egyből boldog szingli lenni. Szépen engedd el először ami volt és utána teljesedj ki egyedül. Egyből nem kellenek majd a tippek, érezni fogod belülről is, hogy mi tesz boldoggá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!