Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék magamba életkedvet- és erőt varázsolni?
Egyszerűen annyira kiégettnek érzem magamat már vagy 3-4 hónapja, és egyre rosszabb a helyzet. A vicc az, hogy nem is vagyok leterhelve egyáltalán, mert az egyetem se vészes, és programokra se nagyon járok, mégis sokszor az egész napot átalszom, nincs kedvem semmihez, fáradt vagyok, dekoncentrált. Az emberekhez sincsen kedvem.
Valami ilyesmi állapotba szeretnék kerülni, olyan energikus ez a srác, valahogy minden mozdulatában erő van:
https://www.youtube.com/watch?v=dfX-NhicHms
Mit lehetne ezzel kezdeni?
20/L
Szia!
Vas, magnézium és B6 vitamin első körön, aztán ha egy hét után nem múlik, akkor orvoshoz érdemes lenne elmenni.
24/F
Ismerkedj, akár itt neten, akár a való életben. Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan. Aztán meglátjuk mennyire vagy "nehéz eset" :P
21/F
Épp az a baj, hogy nem jársz el sehova, nem csinálsz semmit, csak ülsz és búsulsz. Ha van valami hobbit, foglalkozz pl azzal, ha nincs akkor próbálj meg keresni valamit, amit élvezel. Sportolj, táncolj, énekelj, rajzolj, tök mindegy, próbálj meg valamit csinálni, hátha feldob az a tény, hogy hasznosan és mozgalmasan telt a napod, és új élményekkel gazdagodtál.
Nekem is van olyan, hogy nincs kedvem semmihez, elegem van mindenből, de akkor ráveszem magam hogy pl. kimenjek egyet futni, és az felfrissít. Vagy elmegyek táncórára (hiába nincs kedvem, ki van előre fizetve a bérlet, úgyhogy csak nem fogom hagyni kárba veszni), és még sosem bántam meg, mindig sokkal jobb kedvvel tértem haza.
Én magamon azt tapasztaltam, hogy akkor vagyok ilyen kedvtelen, ha unatkozok, nincs mit csinálnom. Ezért próbálok minnél elfoglaltabb lenni, hogy még az unatkozás gondolata se merüljön fel bennem (így ha akarnám sem lenne időm egy teljes napot átaludni, mindig van valami dolgom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!