Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy úvy éreztétek kicsúszott a kezetekből a tökétes férfi/nő?
Én most így érzek. 1 hónapig talalkozgattunk. Minden téren borzalmasan bejött. A külseje, a humora, a stílusa, sokmindenben egyetértettünk, értelmes és művelt , valamint a szex is fantasztikus volt...
De ő nem akar most kapcsolatot. Egyedül akar lenni. Pedig tetszettem neki és jól érezte magát velem.
Úgy érzem nála jobb sosem jöhet :( elvesztettem és félek, senki nem fog ennyire elvarázsolni :( . Nem is kell nála jobb. Mert nem hiszem, hogy van.
Ti hogy dolgoztátok fel, h elvesztettetek a szamotokra tokeletes partnert ?
Par honap mulva megkeresem,van rá sansz, hogy már akarni fog kapcsolatot ?
Hirtelen felindulásból azt mondanám hogy nem lehetett ő a tökéletes(persze csak neked ő igen, de neki te nem), mivel nem akart téged.
Viszont mivel nem ismerem a részleteket talán megérne még egy próbát később.
Ne áltasd magad!
Nekem 11 éves házasságom ért véget egyik napról a másikra, azt hittem, sosem heverem ki. És láss csodát, pár héttel később (mikor még biztos voltam benne, hogy nem vagyok túl rajta), betoppant egy férfi váratlanul az életembe, és igenis akartam kapcsolatot. De csak VELE! Attól a pillanattól készen álltam erre, ahogy egymásra néztünk.
Szóval ha a pasi ezzel pattint le, hogy még nem heverte ki az előző csaját, akkor az van, hogy nem érsz a nyomába a volt nőjének, és nem vagy elég jó neki egy kapcsolatra.
Meg lehet ezt másképp is fogalmazni, de félek, hogy elsiklasz a lényeg felett.
A tökéletes partner pedig arról ismerszik meg, hogy NEKED tökéletes. Nem jobb, és nem rosszabb, mint amit érdemelsz. Ugyanis te sem vagy tökéletes, de van akinek így kellesz, ahogy vagy, minden változtatás nélkül.
Nem csak a volt nője, ezt pont nem emlitette indokkent, csak godnoltam kozrejatszhat. Azt mondta tudja, hogy velem jol jarna, csunyan mondva jo fogás vagyok, de most onzo idoszakában van és egyedul akar lenni. Ugy erzi magával kell foglalkoznia es onmagat keresi, nem mást. Termeszetesen en nekem is az elso gondolatom volt, h hazudik es ezt a szoveget nem gondolja annyira bantonak (en is koptattam mar le pasit ezzel) nade van annyira ertelmes, hogy at tudja gondolni, hogy ezzel nem varr el minden szálat. Ha azt mondta volna, hogy bocs, de nem erzem, hogy passzolunk/nem erzem, hogy beled tudnek szeretni/ nincs szikra szerintem az nem lett volna banto, de tudom mégis, hogy nincs esély. De ő azt mondta, nem hazudik nekem, megigerte, h nem fog es ez az igazsag, amit most itt elmondott. Meg hogy inkabb most tesz pontot a vegere, mint par honap-ev mulva (ha rájon az, h neki egyedul kell lennie), mikor mar eros erzelmek es kotodes van, talan most nem okoz akkora fajdalmat. Minden ember más, ugyhogy nem indulhatunk ki magunkbol, hogy de én a 11 eves hazassag utan is egyből...
Ő lehet racionalisabban gondolkodik, es tenyleg ugy erzi egyedul kell lennie, mert ha most nem, akkor is rajon az erzes 1 ev mulva es akkor csunyabb vege lehet.
Tudom, hogy kulsore nagyon tetszettem neki es okosnak tartott, valamint nem egyszer mondta kerdes nelkul, hogy jo velem lenni. Ezekbol gondoltam, hogy talán tenyleg magávan van baja most.
Egyebkent ahogy volt par "kapcsolatra" utalo jel, hogy mostmar a randijaink kezd kapcsolatra hasonlitani, szinte lattam es ereztem a szemeben az ijedseget, addig semmi gond nem volt. Es lam , par napra ra kiadta az utamat.
Persze, ezektol fuggetlenul lehet, hogy kamuzott...de annyira kertem, h ne tegye, legyen oszinte es amiket meselt, mondott ugy erzem talan van remeny, hogy igazak voltak.
Mellesleg van egy fiubaratom, aki szinten ismerkedik egy lannyal, de nem tudja eldonteni, h akar e vele jarni. Miert ? Mert most nem biztos, h szeretne kapcsolatot. Nekem ő nem hazudna. Szóval, akkor van ilyen.
Es igen, igazat adok nektek abban, hogy ha o tokeletesnek latott volna, szerintem sem engedett volna el...de konyorgom 1 honap randizas volt,meg sem ismert annyira, nem oldodtunk fel annyira. Szoval lehet, h most meg nem.mozgattam meg benne mindent es nem erezte ugy,h nagyon nagy hiba ha elveszit, de lehet ha jobban megismerne, mar ugy erezne. A legtobb szerelem nem alakul ki par talalkozó alatt. Foleg, hogy en olyan vagyok, akit nehez rabirni, hogy nyiljon meg. Es ezido alatt nem tudtam.
Csak ennyi.
En olyan ember vagyok, aki piedesztalra emeli azt, akiben latja a potenciált. Es rajongok. Mégha nem is erzem magam szerelmesnek (most sem ereztem) , akkoris kepes lettem vna már a 3. Randi uta. Osszejonni vele, mert annyira tokeletesnek lattam, pedig nem is ismertem.
Gondolom van olyan fajta ember is, aki ket labbal a foldon áll. Nem rajong, nem görcsöl, gondolkodik, merlegel, lassan halad, megismeri a masikat es onmagat is a randik kozben, majd ha fajo szivvel is, de ugy dont, igy lesz a helyes.
Szerintetek ez nem reális?
"Veled jól járnék" - "egyedül akarok lenni"
Ellentmondás. Ha jól járna veled, és megértő vagy, akkor
veled maradna, mert megértenéd.
Egyedül akar lenni, mert... mert miért?
Ha antiszociális, akkor megérthető, de egyébként az ember
társas beállítottságú, tehát alap, hogy vágyik az ellenke-
ző nemű társaságra.
"Önmagát keresi?" Jah, persze, olyan dolgokat akar csinál-
ni, amit nem tolerálnál.
Elvarrni 50%-ban soha nem varrják el a szálakat, erre ne
alapozz.
Megijedt? Ott a pont. Megijedt a VELED való kapcsolattól.
Innentől minek eröltetni? 2 év múlva is majd magát fogja
keresni....
És amit tudnod kell: A hazugságot úgy lehet a legjobban
beadni bárkinek, ha 99%-ban igazság. Tehát ha végig ő-
szinte volt veled, tények támasztották alá, amit mondott,
akkor hajlamosabb vagy elhinni neki a hazugságot, mint
pl egy link alaknak, aki már egyszer elhasalt egy hazug-
sággal, hisz onnantól minden mondatát megkérdőjeleznéd.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Es szerintem amugy a veled jol jarnek es az egyedul akarok lenni kozt nincs elletmondas. Jo fogas lennek, tudja, de most azzal jar jol, ha egyedul lesz. Talan mindenki azzal jar jol. Mert nem par honap mulva fog panikszeruen kiugrani a kapcsolatbol.
Azt mondta nem az a problema, h jobbra balra akar meg menni, csajozgatni. Pedig azt is megertenem. Nekem is volt ilyen idoszakom es nincs ezzel abszolut semmi baj. Mindegy. Erzem en, hogy altatom magam, de probalom elhinni, mert ugy konnyebb. Par honap mulva irok neki, ugyis 3 honap kulva lesz a szulinapja. Felkoszontom es meglatjuk mi tortenik..
"Miért jó, ha hazudik?"
Ne keress rá értelmes okot. Ismerek olyat, aki még akkor
is hazudik, ha kérdez. Ilyen és kész. Nem tud hazugság
nélkül élni (nem konkrétan a kiválasztottadra gondolok)
Az "egyedül akarok lenni" nem indok, hanem kifogás, akár-
milyen szemszögből is nézzük. Logikusan jönne a kérdés,
hogy "miért?" Miért akar egyedül lenni. Ha erre választ
adott volna, akkor meg lehetne érteni. De itt is normális
válasz kell, a "munka miatt" nem válasz, az terelés.
Konkrét példa: Beteg vagyok. Ha elhagyom a házat (akár az
utcára is), rosszullét, eszméletvesztés a következménye.
Ez szerintem már simán lehetne egy kielégítő ok. (Saját
példám). Így egy normális ember nem akarna kapcsolatot...
De ez az "egyedül akarok lenni" nem válasz.
Van egy hölgy, akivel akkor kezdtem el ismerkedni, amikor
a betegségem kezdődött. Nagyon megszerettem, ő is engem,
viszont nem lett kapcsolat a dologból, miattam. De nem
küldtem el, attól, hogy volt olyan napom, hogy egye-
dül akartam lenni. Mai napig sokat beszélünk, persze ő
éli az életét, én meg... vegetálok. De attól még beszé-
lünk. Szóval ki is csúszott, de mégsem. Viszont tudja,
mi van velem, miért is nem lett párkapcsolat a dologból,
sőt, bármiben számíthatok rá (ő szokott meglátogatni,
érthető okokból. De meglátogat, jön, pedig azon kívül,
hogy barátok vagyunk, semmi érdeke nem fűződik hozzá.
Hosszú történet lett, a lényege, hogy mindennek oka van,
de ha az okot nem mondja el, akkor mit gondolsz, mit
reagál, ha megkeresed? "Ó bakker, már megint ez a csaj,
nem fogja fel, hogy egyedül akarok lenni?", már ha tény-
leg egyedül akar lenni. Vagy jön a kérdés: "hogy mondjam
meg egy csajnak, hogy szakadjon le rólam, mert nem ért a
finom terelésekből?"
Az egyedul akarok lenni dolgot nem pont igy erti. Az ok nem a munka, bar sokat dolgozik tény, az idobeosztasa is nehezkes, de mondta h nem fogja erre mert persze meg lehet oldani. Azt mondta, magaval akar foglalkozni, amiota felnott mindig volt kapcsolata, most besokkalt. Meg kell talalnia onmagat, hogy ki is o, mikor egyedul van es magara tud figyelni, nem pedig mas igenyeit is kielegiteni. Tudja, h ez onzo, de most igy erzi.
Egyebkent abban biztos vagyok, hogy fog ismerkedni, bar nem az az egyejszakazos tipus, de ha kapcsolatot sem akar, akkor mi lesz? Honapokig nem randizik, vagy az 5.-6. Randin bekozli a csajjal, hogy bocs, de nem megy? Ha laza kapcsolatot keresne akkor azt megerteném, van mikor az ember arra vagyik..marmint hogy legyen is mellette valaki meg nem is. En meg kapcsolatot akartam es nem volt pofája megkerdezni, hogy benne lennek e egy ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!