Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat, hogy valakik szakítás után jóban maradnak?
Nem arra gondolok, hogy békében válnak el és nem ölik meg egymást, hanem arra, hogy továbbra is tartják a kapcsolatot, része maradnak egymás életének, csak nem párként.
Működhet ez?
Hetero, meleg és leszbi sztori is érdekel.
En ket exemmel is joban vagyok mert nem tettunk egymassal semmi tisztessegtelent, azota is beszelunk segitjuk egymast. Az eskuvonkon is ott voltak mindketten. Az egyikkel a tavolsag miatt lett vege, neki a gyerekeit es az elettersat is jol ismerem es joban vagyunk. A masikkal elengedtuk egymast mert rajott, hogy nem akar gyereket, csaladot, de ezt be is vallotta, en ezert tisztelem. Sot o tanitotta meg a ferjemet tozsdezni :)
Ugyanez amugy a ferjem oldalarol, az exenek ott voltunk az eskuvojen (ok is a mienken) es az elejetol fogva nagyon joban vagyunk. Ok is inkabb baratkent mukodtek egyutt mint parkent.
De van olyan exem is, akivel nem akarok kapcsolatot tartani. Nincs igazan mit mondanunk egymasnak...
Én egy meleg fiú vagyok. Most lett vége első kapcsolatomnak. Az exem vetette fel, hogy maradjunk jóban. Nem haraggal váltunk el. Csak rájöttünk, hogy nem olyan a másik, amilyennek elképzeljük, reméljük, de nem volt megcsalás vagy vita. Most biztosan kell egy idő, amíg nem is találkozunk, de utána lehetnek közös dolgaink.
Én ismertem egy olyan nénit, aki kétszer ment férjhez ugyanahhoz a férfihez. És ismerek egy olyan sztorit, ahol válás után a férj új nője otthagyta a pasit és a régi feleség ápolta, mikor megbetegedett.
De az én konkrét esetemben még nem látom, hogy hogyan tudnék együttműködni az exemmel.
Én is baráti viszonyt tartok fenn az egyik exemmel. A másikkal csak azért nem, mert nem lakik a közelben, de ugyanúgy jóban vagyok vele.
Nincs ezzel gond, tökéletesen működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!