Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadnátok, hogy az exetek utánatok egy olyan emberrel jönne össze, akit jól ismertek?
Figyelt kérdés
Velem megtörtént. Annyira nem voltam jóban a lánnyal, de jól ismertük az exemmel. Meg is volt róla a negatív véleményünk. Nem csak az enyém, sőt. Csak mostmár azok a tulajdonságok, amiket akkor lenézett már nem számítanak neki. Igazából annyira nem hat meg, meg nem engedem, hogy foglalkoztasson a dolog, de kicsit becsapva érzem magam.2016. máj. 12. 22:06
1/7 anonim válasza:
Nem akarlak kiabranditani, de szerintem neki sosem volt rola negativ velemenye, csak neked akart imponalni. Elvegre megsem mondhatta, hogy "hat, dragam szerinted egy ketszinu, pletykas luvnya, szerintem meg dugnivalo".
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj nem a kétszínűségről volt negatív véleménye. A lánynak egy komoly kapcsolatát sem sikerült megcsalások nélkül kivitelezni.kapcsolata sem volt kevés. Vagy ha úgy átlagosnak is mondható mennyiség is volt, azt fel kell szorozni háromszor vagy négyszer, mert annyi pasival kavarodott össze. Ha elment valahova dolgozni, kb másnap hallottam róla, hogy kikkel kamatyolt. Szerető is volt, de úgy is csalt, plusz abortuszok. szóval nah... És nem csak nekem szapulta a csajt.
2016. máj. 12. 22:21
3/7 anonim válasza:
Velem is volt hasonló. Exem utánam összejött egy lánnyal, akit nekem mindig szidott, hogy milyen magas a homloka. :D Őszintén szólva pont nem érdekelt.
4/7 anonim válasza:
Most őszintén, kit érdekel kivel jön össze? Egyéni szoc.problémája mindenkinek.... Engem abszolut nem érdekel kivel fog összejönni
5/7 anonim válasza:
Őszintén sajnálnám a csávót, hogy ilyen szörnyszülött jutott neki :D
6/7 anonim válasza:
Szakítottatok, kész, vége, most már azzal jöhet össze akivel akar. Nálam is ez volt, nekem is ezt mondta, hogy soha nem jönne össze egy olyan fura lánnyal, ennek ellenére együtt vannak látszólag boldogok. És ha szeretted akkor ezt kívánod neked, hogy boldog legyen.
7/7 anonim válasza:
Egyik ismerősömet hagyta ott a férje egy olyan közös ismerős lány miatt, akiről az egész ismerősi körük, és ők is azt mondták, hogy "matrac, mindenki ráfekszik".
Ez valószínűleg imponál a férfiak egy részének. Csak a többi nő miatt hangoztatják, hogy ez mennyire gáz, meg persze azért, hogy az épp aktuális barátnőjük ne vetemedjen ilyenre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!