Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni egy egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy egy olyan helyzetben amikor szakítani kellene de nem tudsz?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt párommal,elég sok összeveszésünk volt ez idő alatt. Tulajdonképpen apróságokon és életviteli különbségeken. Nagyon sokszor próbáltuk megbeszélni a problémákat és helyrehozni a kapcsolatunkat. Mégis egy-két hét után újra jönnek a viták. Gondoltam már hogy nem hozzám való,de annyira szeretem. Például az ágyban el sem tudom képzelni mással,hiába volt előtte már több kapcsolatom.

Hogyan lehet így szakítani,egyáltalán érdemes-e?

2016. szept. 3. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Pontosabban milyen problémák ezek, tudsz konkrét példát említeni?

A gondok nagy részét meg lehet beszélni, ha mindkét fél akarja. De akkor tényleg le kell ülni, és átbeszélni alfától omegáig mindent.

2016. szept. 3. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

Te is a szexet hozod fel elsőként, ahelyett, hogy dicsérnéd, hogy pl. milyen jó belső tulajdonságokkal rendelkezik és attól félsz, hogy ilyen pasit nem találsz még egyet.

Kislány, nem a szex a legfontosabb!

Ha már érzed, hogy nem jó a kapcsolat, akkor szakíts. Most csak a megszokás miatt érzed azt, amit, de a folytonos veszekedés úgyis meg fogja ölni a maradék jót is!

Légy határozott, döntsd el, hogy mit akarsz valójában!

2016. szept. 3. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
2# Honnan tudod, hogy a kerdező làny??
2016. szept. 3. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es. Azt mondta, hogy a szexben nem tudja elképzelni, hogy mással csinálja. Ez olyan, mintha azt mondta volna, hogy mással főzzön vacsorát, vagy mást öleljen meg. Nem az illető szexuális teljesítményére utalt. Legalábbis én így értelmeztem.
2016. szept. 3. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy valaha ilyet fogok mondani de a szex nagyon is fontos.Volt párom akivel úgy nem passzoltunk,és hát fájt.Ezenkívül az egész intim közelségben való tartózkodás rossz egy olyan férfival akit nem szeretsz igazán.Tehát nem tudom hogy a szex miatt szeretem-e,vagy azért jó-e a szex vele mert szeretem.Mindenesetre nagyon egymásra vagyunk hangolódva,imádom a közelségét.

Viszont rengeteget veszekszünk.Hogy min?Például nincs ambíciója,nem törekszik a többre,ez engem nagyon zavar.Nem akar kicsit messzebb kimozdulni sem,például a nyáron csak egyszer akartam elmenni egy másik városba,de neki ahhoz sem volt kedve.Szeretném ha figyelmesebb lenne,néha jólesne egy-két apróbb ajándék.Szeretném ha jobban figyelembe venné mit szeretnék,mert ha ez nem egyezik az ő igényeivel akkor nem teszi.Nagyon sokat beszéltem már vele erről.Ő mondja a maga igazát,én meg a sajátomat.

2016. szept. 3. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2016. szept. 3. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, ugyanennyi ideje voltunk együtt,ugyanezekkel a problémákkal.. Az exem engem kidobott, rengetegszer alákozdtam meg és akartam visszacsinálni az egészet,de ő elküldött mindig. Persze sose mondta ki,mindig úgy terelte az egészet,hogy ne jöjjön ki hibásnak,mert még ehhez is gyáva volt. Inkább a szokásos a héten nem érek rá,jövő héten talizhatunk szöveget dobta be mindig,amire persze sose volt már ideje akkor :)

Aztán rájöttem,hogy ez a program,ajándék stb azért esett nehezére,mert nem szeretett annyira,hogy tényleg örömet akarjon okozni. Én nekem konkrétan meg kellett kérnem,hogy jó lenne,ha néha meglepnél,csak 1 szál virággal vagy egy csokival,ez mennyie gáz már?!

Így már teljesen kiábrándultam belőle és már csak az időmet sajnálom,amit egy ilyen céltalan gyerekre pazaroltam,akire nem tudtam férfiként tekinteni. Igazából jobban átgondolva rájöttem,hogy ez a kapcsolat nem vitt sehova, nekem kell,hogy a férfire férfiként tudjak nézni,aki ambiciózus, törekvő, lepjen meg (ehhez nem kell milliomosnak lenni,mielőtt valaki ebbe köt bele).. Hogyan lennék nő valaki mellett,aki mellett nem érzem magam annak?!

Vele nem fejlődtem,nem hozta ki az énemből a legtöbbet,inkább a legrosszabbat ezzel a töketlen,tutyimutyi hozzáállással..

Úgyhogy,ha valaki nem hozzád való,nem érdemes eröltetni, ideig-óráig működik. Ha nem változtat egyikőtök se,egy idő után beleuntok. Nálunk ő nem változtatott,én a végén mindent elnéztem,kedveskedtem,máshogy álltam hozzá,de mivel láttam az érdektelenséget,és éreztem,hogy nem szeret már,egy általam kezdeményezett veszekedésre reagálva,ahol ő volt a hülye,mert csúnyán beszélt velem,kidobott.

De tudom,hogy én sose tudtam volna meglépni a szakítást,úgyhogy utólag is köszönöm neki,mert annyi csodás ember van a világon,végre újra élvezhetem,hogy nőként néznek rám, annak kezelnek, bókolnak nekem, határtalan figyelmet kapok más férfiaktól már. Eszem ágába nincs mégegyszer kisfiúval kezdeni! Már tudom mit várok egy kapcsolattól,így hálás vagyok neki a szakításért,mert tudom,hogy nem vesztettem,hanem nyertem ezzel.. Egy esélyt arra,hogy az igazit megtaláljam :)

Fel a fejjel!

2016. szept. 3. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Csinalj programot a barataiddal is! Ne mindent a pasiddal akarj csinalni. Legyen szabad teretek. Ambicio: az az o dolga. Keress egy uj sportot es csinald! Foglalkozz magaddal, h szeresd magad.

Ha veszekszel vele, az abbol ered, h magaddal nem vagy kibekilve, megelegedve.

Ne szakitsatok, mert azvnem old meg semmit. Torodj magaddal, sportolj, epilalj, uj csinos frizura, manikur. Vegyel csinos cuccokat! Legyenek progjamjaitok egymastol kulon.

Nem azert a parjnk vki, mert mindent egyutt csinalunk vele! Hanem azert, mert tobbek kozt vannak kozos kapcsolodasi pontok! Vedd konnyedebben ( nem arra celzok, h csald meg. A huseg alsp.) !

N

2016. szept. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!