Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El lehet valahogy intézni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet valahogy intézni, hogy az apja ne láthassa a fiamat? Milyen intézkedéseket lehet tenni ez ügyben?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy a párom a fiam születése óta csal.

Arcátlanul a szemembe hazudott.

Fiam most 2 éves.

Teljesen meg akarom szakítani az apjával a kapcsolatot.Nem akarom,hogy egyáltalán lássa őt.

Tudom,hogy önzőség.

Gyerektartásra sem tartok igényt. Egyszerűen csak hagyjon békén.

Természetesen nem tetszik neki. De nem érdekel.

A fiamnak nincs szüksége ilyen emberre.

Tisztességesen felnevelem egyedül. Igyekszem,hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.

Van erre valamilyen lehetőség,hogy ne láthassa?

28/N

2016. aug. 29. 17:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%

Nő vagyok, és nyugodtan osszad a nullákat, attól még nem lesz jobb neked. Gonosz vagy, szemét megoldásokon agyalsz, csak rombolsz, nem építesz. Olyan megoldást akarsz, ami hosszútávon rossz a gyerekednek, rossz a férjednek, és neked sem lesz jó. Negatív személyiség vagy, ha nem az lennél, akkor másképp csinálnád, a jó megoldáson agyalnál, nem a rosszon.

Amúgy mit tennék a helyedben? A JÓ megoldást keresném. Megcsalt? OK, eldöntöttem, hogy nélküle megyek tovább, de ennyi. Hadd élje az életét akkor mással másképp, nem szólok bele, de azon már nem kattognék, hogy megkeserítsem az életét. Minek? Ő talán azon kattog, hogy a tiédet tönkre tegye? A gyereket meg végképp nem vetném be eszközként ebben az aljas játszmában.

2016. aug. 29. 19:36
 22/34 A kérdező kommentje:
Könnyen jar a szad!
2016. aug. 29. 19:42
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
20: Hát szerintem nem kell korlátozni, épp elég, ha tudni fogja a kisfiú, hogy mért haragszol ennyire az apjára. Azt pedig eltitkolni sem tudnád, ha akarnád se. Tudni fogja, mi az apja bűne.
2016. aug. 29. 19:45
 24/34 anonim ***** válasza:

Jogilag nincs ra lehetoseged ...

A gyerektertasrol sem mondhatsz le,mert az nem miattad kapod hanem a gyereknek jar max te kapod es kezeled a gyerek érdekében ...

Amugy egy két éves már simán odaítélnek az apának is ..

Ez azért ne feledd el !

2016. aug. 29. 19:45
 25/34 A kérdező kommentje:

"Amugy egy két éves már simán odaítélnek az apának is."

De csak akkor ha nem tudok neki megfelelo korulmenyeket biztositani,nem?

2016. aug. 29. 19:49
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

Nem feltetlen ...

Egy megfelelő pénzösszeg odacsúsztatása a megfelelő embernek es anyuci nem kapja meg a gyereket

Vagy ha az apa komolyan gondolja h ő akarja nevelni ...

Lévén kell a férfi minta a fiúnak ...

Ma már nem automatikusan kapja meg az anya a felügyeleti jogot.

2016. aug. 30. 06:57
 27/34 anonim ***** válasza:
81%

Ha tényleg olyan amilyennek mondod, akkor úgy tolhatsz ki vele a legjobban, hogy

1. Legombolsz róla minél több gyerektartást

2. Elvárod tőle hogy látogassa a fiát

3. Beszerzel egy olyan pasit, aki igazi apa figura lehet a gyermekednek.

Egyébként én tökéletesen megértem a problémádat, egy ilyen ember nem lehet jó példakép egy gyereknek, de valószínűtlennek tartom, hogy amit te szeretnél, az megoldható törvényes keretek között.

2016. aug. 30. 08:19
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az anyának adják a gyereket automatikusan. Közös felügyelethez ragaszkodhat az apa, sőt ahhoz is, hogy az idő felét vele töltse a gyerek. Ha meg idegbeteg hülye vagy, ahogy írod, rosszindulatú, romboló, a gyereket ellene nevelő személyiség, és erről bizonyítékot gyűjt, még az állandó felügyeletet is elvehetik tőled azon az alapon, hogy nem biztosítod megfelelően a gyerek lelki fejlődését. Szóval szedd össze magad, és gondolkozz normálisan, építő módon a saját, a gyereked és az apja érdekében is. A gyereknek SZERETETBEN és nem GYŰLÖLETBEN kell felnőnie, te pedig egy gyűlölködő ember vagy. Nem kellene ilyeneknek gyereket nevelni, csak mérgezed az ártatlan kis lelkét.
2016. aug. 30. 08:22
 29/34 A kérdező kommentje:

"Nem kellene ilyeneknek gyereket nevelni, csak mérgezed az ártatlan kis lelkét."

Szerinted mindig ilyen voltam?? Nem! Egyáltalán nem! Idegbeteg se vagyok!

Csak tudod mindent elvesziteni ami fontos volt szamodra, igenis megviseli az embert!

Nem tudsz racionalisan gondolkodni mert olyan szintu gyulollet van benned, hogy az se erdekelne ha meghalna!

Ujra kell kezdeni majdnem mindent az eletedben. Ez bizony nem megy egyik percrol a masikra.

Az egyetlen jo dolog az eletemben a kisfiam.Nem artanek neki szant szandekkal soha.De nem hagynam, hogy az apjánál legyen a teljes felugyeleti jog. Egy gyereknek az anyja mellett a helye.

2016. aug. 30. 12:58
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg szedd össze magad a gyerek kedvéért, és verd ki a fejedből ezt a bosszút meg gyűlölködést. Semmi értelme, senkinek sem használsz vele, csak ártasz. A múlton lépj túl, és nézz előre. Az a gyerek még vagy 20-25 évig a gondoskodásodra, anyagi támogatásodra szorul, meg az apjáéra is, ez lebegjen a szemed előtt. A kis hülye kicsinyes sérelmedet meg tedd félre. Volt egy kapcsolatod, ami nem működött, elhiszem, hogy szar meg fáj, de más is járt már így, meg rosszabbul is.

Majd lesz másik, jobb. Ha most hülyeséget csinálsz, garantáltan megbánod majd pár év múlva, amikor már tisztább fejjel tudsz gondolkozni, és mással éled a boldog életedet.

2016. aug. 30. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!