Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet valahogy intézni, hogy az apja ne láthassa a fiamat? Milyen intézkedéseket lehet tenni ez ügyben?
Nemrég kiderült, hogy a párom a fiam születése óta csal.
Arcátlanul a szemembe hazudott.
Fiam most 2 éves.
Teljesen meg akarom szakítani az apjával a kapcsolatot.Nem akarom,hogy egyáltalán lássa őt.
Tudom,hogy önzőség.
Gyerektartásra sem tartok igényt. Egyszerűen csak hagyjon békén.
Természetesen nem tetszik neki. De nem érdekel.
A fiamnak nincs szüksége ilyen emberre.
Tisztességesen felnevelem egyedül. Igyekszem,hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.
Van erre valamilyen lehetőség,hogy ne láthassa?
28/N
Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy elmaradozna, hogy láthassa a kicsit.
35 evesen annyi felelőssegtudata sincs mint egy 10 eves gyereknek.
Nyugodj meg nem kell sajnálnod a gyerekem! Semmiben nem fog hianyt szenvedni!
Akkor meg minek akarod eltiltalni tőle, ha úgysem keresné? Eltűnik magától, és kész.
Emellett miért akarod eldönteni, kire van szüksége a fiadnak? Majd ő eldönti maga. Tipikusan az a fajta ember vagy, aki nem bírja elviselni, ha valami nem úgy történik, ahogyan eltervezte, és akkor csak bosszúért liheg, tör-zúz maga körül. A férjed megcsalt, beleköpött az idilli kis levesedbe, na és? Ez az ő élete, nem a tiéd, nem kell, hogy feláldozza magát érted. Miért nem engeded, hogy másnak is legyen saját élete, úgy élje, ahogy akarja, ahogy neki jó? Legyen az a volt férjed vagy a gyereked? Ha a férjednek más nővel jó, akkor engedd, hogy legyen más nővel. A fiadnak meg engedd meg, hogy legyen apja, akire számíthat esetleg. Kicsit vagy nagyon - tök mindegy. Azért jó, ha van. Nekik is egy életük van, joguk van ahhoz, hogy a maximumot kihozzák belőle! Te meg meg akarod őket fosztani ettől, mert jólesik szemétnek lenni :(
"35 evesen annyi felelőssegtudata sincs mint egy 10 eves gyereknek. "
Akkor minek szültél neki gyereket?
"Nyugodj meg nem kell sajnálnod a gyerekem! Semmiben nem fog hianyt szenvedni!"
Dehogynem, nem lesz pl. apja.
"Teljesen meg akarom szakítani az apjával a kapcsolatot.Nem akarom,hogy egyáltalán lássa őt. "
TE akarod megszakítani vele a kapcsolatot, ennek semmi akadálya.
A gyereknek ehhez mi köze? A gyermek nem egy tárgy, hanem egy érző lény, akinek természetes igénye van az apjára.
"Nekik is egy életük van, joguk van ahhoz, hogy a maximumot kihozzák belőle! Te meg meg akarod őket fosztani ettől, mert jólesik szemétnek lenni :("
Szoval en vagyok a szemet?? Nem en csaltam a masikat ket even keresztul! Itthon meg adta a kedves, oszinte, huseges ferfit!
Nem tudom, hogy no vagy ferfi vagy-e
de soha ne tudd meg milyen erzes amit most erzek!
Mindent igyekeztem megadni neki! Nem hanyagoltam el a terhessegem alatt es utana se! De neki ez nem volt eleg!
Szerintem ne osztogasd itt az eszt!
Minek szultem neki gyereket?? Mert terveztuk! Ő legalabb annyira akarta a kicsit mint én, hanem jobban. Alszentseg netovabbja.
Kíváncsi vagyok hanyszor óhajtja majd latni a fiam 5-6 ev mulva! Valoszinu egyszer sem!
"Fiú gyereknek apára van szüksége akire felnezhet es elindítja az életben."
Felnézni egy ilyen emberre??? Szép példat mutatna neki.
"Szoval en vagyok a szemet?? Nem en csaltam a masikat ket even keresztul! Itthon meg adta a kedves, oszinte, huseges ferfit!"
Még mindig a KETTŐTÖK dolgáról beszélsz. A gyereket ne keverd bele!
19#
Csak megmagyaráztam, hogy ebben a tortenetben nem en voltam a hunyó!
Max. belemegyek,hogy ket hetente lathassa, vele legyen egy kicsit. De semmi tobb.
Idovel ugyis eltunik majd a fene nagy "apai megfelelesi kenyszere.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!