Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El lehet valahogy intézni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet valahogy intézni, hogy az apja ne láthassa a fiamat? Milyen intézkedéseket lehet tenni ez ügyben?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy a párom a fiam születése óta csal.

Arcátlanul a szemembe hazudott.

Fiam most 2 éves.

Teljesen meg akarom szakítani az apjával a kapcsolatot.Nem akarom,hogy egyáltalán lássa őt.

Tudom,hogy önzőség.

Gyerektartásra sem tartok igényt. Egyszerűen csak hagyjon békén.

Természetesen nem tetszik neki. De nem érdekel.

A fiamnak nincs szüksége ilyen emberre.

Tisztességesen felnevelem egyedül. Igyekszem,hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.

Van erre valamilyen lehetőség,hogy ne láthassa?

28/N

2016. aug. 29. 17:54
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy elmaradozna, hogy láthassa a kicsit.

35 evesen annyi felelőssegtudata sincs mint egy 10 eves gyereknek.

Nyugodj meg nem kell sajnálnod a gyerekem! Semmiben nem fog hianyt szenvedni!

2016. aug. 29. 18:34
 12/34 anonim ***** válasza:
26%

Akkor meg minek akarod eltiltalni tőle, ha úgysem keresné? Eltűnik magától, és kész.

Emellett miért akarod eldönteni, kire van szüksége a fiadnak? Majd ő eldönti maga. Tipikusan az a fajta ember vagy, aki nem bírja elviselni, ha valami nem úgy történik, ahogyan eltervezte, és akkor csak bosszúért liheg, tör-zúz maga körül. A férjed megcsalt, beleköpött az idilli kis levesedbe, na és? Ez az ő élete, nem a tiéd, nem kell, hogy feláldozza magát érted. Miért nem engeded, hogy másnak is legyen saját élete, úgy élje, ahogy akarja, ahogy neki jó? Legyen az a volt férjed vagy a gyereked? Ha a férjednek más nővel jó, akkor engedd, hogy legyen más nővel. A fiadnak meg engedd meg, hogy legyen apja, akire számíthat esetleg. Kicsit vagy nagyon - tök mindegy. Azért jó, ha van. Nekik is egy életük van, joguk van ahhoz, hogy a maximumot kihozzák belőle! Te meg meg akarod őket fosztani ettől, mert jólesik szemétnek lenni :(

2016. aug. 29. 18:51
 13/34 anonim ***** válasza:
33%

"35 evesen annyi felelőssegtudata sincs mint egy 10 eves gyereknek. "

Akkor minek szültél neki gyereket?

"Nyugodj meg nem kell sajnálnod a gyerekem! Semmiben nem fog hianyt szenvedni!"

Dehogynem, nem lesz pl. apja.

2016. aug. 29. 18:52
 14/34 anonim ***** válasza:
45%

"Teljesen meg akarom szakítani az apjával a kapcsolatot.Nem akarom,hogy egyáltalán lássa őt. "

TE akarod megszakítani vele a kapcsolatot, ennek semmi akadálya.

A gyereknek ehhez mi köze? A gyermek nem egy tárgy, hanem egy érző lény, akinek természetes igénye van az apjára.

2016. aug. 29. 18:54
 15/34 anonim válasza:
22%
Fiú gyereknek apára van szüksége akire felnezhet es elindítja az életben.
2016. aug. 29. 19:14
 16/34 A kérdező kommentje:

"Nekik is egy életük van, joguk van ahhoz, hogy a maximumot kihozzák belőle! Te meg meg akarod őket fosztani ettől, mert jólesik szemétnek lenni :("

Szoval en vagyok a szemet?? Nem en csaltam a masikat ket even keresztul! Itthon meg adta a kedves, oszinte, huseges ferfit!

Nem tudom, hogy no vagy ferfi vagy-e

de soha ne tudd meg milyen erzes amit most erzek!

Mindent igyekeztem megadni neki! Nem hanyagoltam el a terhessegem alatt es utana se! De neki ez nem volt eleg!

Szerintem ne osztogasd itt az eszt!

Minek szultem neki gyereket?? Mert terveztuk! Ő legalabb annyira akarta a kicsit mint én, hanem jobban. Alszentseg netovabbja.

Kíváncsi vagyok hanyszor óhajtja majd latni a fiam 5-6 ev mulva! Valoszinu egyszer sem!

2016. aug. 29. 19:22
 17/34 A kérdező kommentje:

"Fiú gyereknek apára van szüksége akire felnezhet es elindítja az életben."

Felnézni egy ilyen emberre??? Szép példat mutatna neki.

2016. aug. 29. 19:23
 18/34 anonim ***** válasza:
68%

"Szoval en vagyok a szemet?? Nem en csaltam a masikat ket even keresztul! Itthon meg adta a kedves, oszinte, huseges ferfit!"

Még mindig a KETTŐTÖK dolgáról beszélsz. A gyereket ne keverd bele!

2016. aug. 29. 19:28
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, szóval NINCS ilyen lehetőség, hogy eltiltsd őket egymástól, mert mindent egybevetve a gyámügy a kapcsolattartást fogja preferálni. Távoltartási végzést csak akkor adnak, ha a gyereket közvetlenül veszélyezteti az apja - talán még ha gyilkosságért ült volna, de a gyereket nem bántja, akkor sem adnak ki ilyet.
2016. aug. 29. 19:31
 20/34 A kérdező kommentje:

19#

Csak megmagyaráztam, hogy ebben a tortenetben nem en voltam a hunyó!

Max. belemegyek,hogy ket hetente lathassa, vele legyen egy kicsit. De semmi tobb.

Idovel ugyis eltunik majd a fene nagy "apai megfelelesi kenyszere.".

2016. aug. 29. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!