Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maris megismert valakit vagy csak azert vette le mert nem akarja reklamozni?
4napja szakitottam a baratommal
1evig es7honapig voltunk egyutt. Ebbol1evet egyutt eltunk.
En hagytam el es koltoztem el tole.
En is szeretem s szenvedek de O bantott meg... Kicsit nezzen magaba.
Nos tehat annyit kertem tole hogy meg ne vatlsuknle facen a csaladi allapotunkat... Nem akarok kerdeseket masoktol...de O bosszubol 3napja kitette facere hogy "egyedulallo"
Rendben.
ezutan talalkoztam vele meg Utoljara kedden.Megtort volt...elmondta hogy sajnalja ami tortent es sirt. Plusz folyton kerdezgette minek vagyok vele szembe rideg...biztosan fajt neki..
En is nagyon szenvedek de hatha belatja h O is tehet dolgokrol nem csak en..
De nem ertem.
Ma neztem a face lapjat es mar semmi nincsen kint neki csaladi allapotnak.
Maris tullepett rajtam es van valakije vagy csak nem akarja reklamozni hogy egyedulallo?
Vagy remenykedik h ujra osszejovunk?
Nagyon egyszerű a magyarázat. Azért tette ki a facebookra először, hogy egyedülálló, majd pedig azért tüntette el, mert jelezni akarta mindenkinek, hogy már nem egyedülálló, de nem is veled van kapcsolatban. Tehát már új barátnője van.
Nem tehetsz mást, mint hogy továbblépsz. Az exedet már az új barátnője érdekli.
Nem hinnem hogy van valakije.
Ma bejott a munkahelyemre. Ossze van esve...magaba zuhant. Zokogottt... Total meglepodtem.
Teljesen tonkrement lelkileg... Egyszeruen hihetetlen hogy egy kemeny.vagany ferfi ennyire meg tud torni...pedig en ismerem2eve..ilyennek sosem lattam.
A szene alatt karikak... A szeme voros...a hasa laposabb... Remegett a keze..
Azt mondta nem tud ottmaradni tovabb egyedul az alberletben. Hisz mindenhol engem keres...megorul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!