Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseled, ha párodat általa újonnan megismert nők lájkolják a Facebookon?
Komolyan, te felnőtt érett nő vagy, vagy egy hisztis tizenéves p..csa?
A legtöbb párkapcsolat a fantáziálgatás és a fb miatt megy tönkre.
Mi van akkor ha egy ismerőse belike-olja?
Felvilágosítalak: SEMMI!!
Önértékelési és önbizalomhiányban szenvedsz, ráadásul még a párodban se bízol meg.
Elég szégyen ez rád nézve!
A fb az semmi, nem tulajdonítok neki jelentőséget. Tudod, veled ellentétben, én tudom, hogy a párom csak engem akar, engem szeret, és ezt mutatja is. Nincs miért kételkedni benne.
Adott rá okot, hogy jelenetet rendezz?
Mi a fene történt? A tini párkapcsolatokból átjöttek ide a facebookmániás lányok?
Szólj a párodnak, hogy gondolja át a dolgokat, mert még gyerek vagy.
Én is azt hittem egy pillanatra, hogy véletlenül átkattintottam a Tini párkapcsolatok kategóriára.
Én meg egy 17 éves belőtt sérójú cimborámmal elmentem egy nyitott gyárudvarra, hogy gyakoroljuk az autóvezetést biztonságosan. Nincs jogsija, és odaengedtem a volán mögé. Tehát bu_z i vagyok és vétkes közúti veszélyeztetés miatt.
Betaggeltem a feleségemet egy nőismerős posztja alatti hozzászólásban. A nőismerős férje máris féltékeny lehet, hogy mi hármasban csináljuk.
F uc k logic
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!