Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már össze úgy valakivel hogy interneten ismerkedtetek meg? (Pl facebookon) Mi a véleményetek az e fajta ismerkedésről?
Az exem s meg a párom is netes ismeretség. Az exem egy levelezőtárs-keresőről, a párom Tinderről.
Szeretek így ismerkedni, élőben nem. Sokkal nagyobb biztonságban érzem így magam, plusz mielőtt randira megyek valakivel, letisztázhatunk pár dolgot, ami nekem baromira fontos egy kapcsolatban, és ha az illető másképp gondolkodik, akkor nem tettem egy felesleges kört.
22L
Igen,6 évvel ezelőtt a férjemmel még az iwiw-en 😁 a kisfiúnk most 4 hónapos,nagy szerencsém volt,ő előtte viszont rengeteg "érdekes" arcal találkoztam😁😀😂 már feladtam mikor jött ő💓😊.
34 éves nő
Nekem eddig 3 kapcsolatom volt, mindegyik netes társkeresőn indult. A jelenlegi páromat is ott ismertem meg, már 7 éve együtt vagyunk. Szóval nekem bejött az online ismerkedés :)
30/F
A legutóbbi barátnőm társkeresőn ismertem meg, másfél évig voltunk együtt. Amúgy egyetértek azzal, amit # 2 ír.
24/F
Exemmel és mostani párommal is online játékban (mmo) ismerkedtünk össze.
A direkt internetes ismerkedést én nem kedvelem, a társkereső számomra nem több, mint egy virtuális húsbolt, és ez taszít. Viszont az, hogy nem direkt módon, közös érdeklődési kör miatt kezdtünk el beszélgetni, ez teljesen rendben van.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!