Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki kéretlenül?
Majdnem 2 éves kapcsolatom volt...
Az eleje egész jól indult, de később elég sok probléma merült fel...
Az exem nagyon negatív volt, sokszor sajnáltatta magát, NEM együttérzést várt, hanem sajnálatot!
Én meg pont az ellenkezője, ahol ő problémát látott én megoldást, vagy még magát a problémát sem...
A lényeg, hogy kb 1 év után már véget akartam neki vetni, mert nem bírtam lelkileg a sok hisztit, bármivel próbálkoztam, kedveskedtem csak a hisztit és a leszólást kaptam...és hasonló módon kezdtem el én is reagálni, tehát szóban inkább leszóltam és nem kedveskedtem...
De más téren próbálkoztam, virág, filmezés...de minden után csak megkaptam, hogy ez volt a baj, az volt a baj...
Eléggé követelőző és pénz éhes lett szerintem és ezt szóvá is tettem, de sok változást nem tapasztaltam, csak kifogások jöttek...
Volt egy kis kettős mérce is..."egy nő mindig mindenre emlékszik" dumája meg volt, de 2x elfelejtette a névnapomat és a szülinapomat is :D én egyszer sem felejtettem el az övét...
Több téren volt probléma és idővel az elhidegülés csak fokozta ezeket...
Amíg benne voltam a kapcsolatban nem vettem észre, hogy milyen is ez az egész, milyen a lány akivel együtt vagyok...
Velem normálisan soha nem tudta megbeszélni a problémákat, mert bármikor is mondta, egyből hisztis nyávogós hangnemben amitől kb azonnal bezárkóztam a korábbi sérelmek miatt...normális hangnemben talán csak a szakítást mondta ki...
Mellette a legjobb barátomnak A-tól Z-ig minden problémát leírt...szóval ő mindent tudott, én meg csak a hisztit kaptam meg...
A vége az lett, hogy mentem volna az nap hozzá, felhívtam, hogy mi a helyzet vele, erre telefonon közölte, hogy inkább legyen vége "inkább soha ne menjek"...
Utána 1x találkoztam vele, amikor átadtuk egymásnak a cuccainkat...
Végül 1 sms-t küldtem miután rengeteg dologra rájöttem, hogy mégsem csak én vagyok a hibás...meg akartam tudni, milyen rossz tulajdonságaim voltak, miért is lett vége...
Leírta, de rájöttem ezeket az elhidegülés váltotta ki, a hisztije, a negatív hozzáállása...
Nem tudom, hogy leírjam e neki sms-ben, hogy én hogyan látom az egészet utólag...
Hátha a következő kapcsolatában hasznára válik...
Már nem érzek iránta semmit, főleg egy ilyen szakítás után...de szerintem ő is megérdemli a boldogságot és ezzel talán közelebb kerülne hozzá...
23F
mondjuk úgy a rózsaszín, virágos valahogy nem az én világom :D
a milkást még elviseltem volna, de szerencsére vittem táskát :)
úgy vagyok vele, ha egyszer ő is felteszi ezt a kérdést, akkor leírom neki...én akartam tudni, hogy mit szúrtam el, ő hogyan látta a dolgokat...
23F
NE írd le neki, ne akarj jótékonykodni vele.
majd egyszer őt is kirúgja egy pasi, ha felismeri, h. milyen is valójában.
hagyd a francba a kiscsajt, nem érdemel tőled már semmit.
Egy szatyron kiakadni ember? Szerited nézi valaki hogy milyen szatyrot cipelsz? Gyerek vagy még te is meg az exed is.
Egyébként nekem is volt dolgom már ilyen nővel, jóval tovább voltunk együtt. Semmi nem volt jó neki, tipikus ha van sapka rajtad azért, ha nincs rajtad azért hisztizik. Az ilyet legjobb rögtön otthagyni, nincs értelme vesződni velük.
Azzal se vesződj hogy megírod neki amiket akarsz. Nincs értelme, nem jut el a kis agyáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!