Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy lefeküdtünk?
Ha képes voltál megcsókolni azt a másik fiút,amíg együtt voltatok,és utána le is feküdtél vele,akkor persze,mondd el a barátodnak,mert ebből következtethetünk arra,hogy nem is szereted őt. Ha megcsaltad,akkor nem is komolyak a szándékaid. És most nem a szexre gondolok,hanem a csókra,mert akkor együtt voltatok. Ha máshoz mentél,akkor valamit nem adott meg neked a barátod. Azt ezek után sem fogja. Te pedig,ha igazán szeretnéd,még szakítás után sem jutott volna eszedbe mással lefeküdni. Nem hinném,hogy ki akarsz vele békülni. Csak a kapcsolat hiányzik,nem pedig ő. Mindkettőtöknek rossz lesz,ha kibékültök. Főleg neki. Menj,ahhoz a sráchoz,akivel lefeküdtél. Megérdemlitek egymást,legyetek boldogok :)
És most nyugodtan kezdhetsz szidni,igazat mondtam ;)
"Szeretem, csak ki akartam próbálni mást is..."
Ha abarátod ezek után minden hónapban lefeküdne valaki mással, akkor te is egy vállrándítással elintéznéd? Hiszen cska kipróbálná...
Az a helyzet, hogy láthatóan nem vagy megbízható, és ez a kitörése a barátodnak arra is utalhat, hogy más téren is gondok vannak.
Egyébként menyi idő telt el a szakítás és a hempergés között? Pár óra? 1 nap?
Ha a fiú emgbánta, amit tett, és úgy ment oda hozzád, akkor kutya kötelességed tudatni vele, hogy te az első adandó alkalommal nem csak csókolóztál azzal a másikkal ,de az ágyában kötöttél ki.
Viseld a következményeket, itt nincs oylan, hogy de, meg hmm meg hám, tettél valamit, vállald.
Egy: nem szereted.
Kettő: ha ki akarsz próbálni mást is,ne kezdj kapcsolatot senkivel.
Mondd el neki, megérdemli hogy tudja, milyen lánnyal akar kibékülni.
Ha ez után nem akar látni, érthető lesz, ha pedig nem zavarja, mert ugyis külön voltatok, akkor meg tiszta lappal újra kezditek.
Elég alacsony az érzelmi intelligenciád, nem? Ha szeretnéd, akkor nem tudnál más fiúkra ránézni, de te nemhogy rájuk néztél, még le is feküdtél mással... egy hét után.
Én is azt javaslom egyébként, hogy mondd el neki. Joga van hozzá, hogy tudja. Aztán majd az ő rajta múlik, hogy mit válaszol. Titkolózni nincs értelme, mert úgyis meg fogja tudni előbb-utóbb. Ha nem tőled, majd mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!