Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felizgat a barátnőm hízása, elmondjam neki?
Korábban is teltebb alakja volt, 166 cm/68-69 kg. Most fog érettségizni, ezért az utóbbi hónapokban sokat tanul, közben egyre kevesebbet mozog és egyre többet eszik... és elkezdett hízni. Nem is kicsiről van szó, mert február eleje óta már 75 kilóra hízott.
Én korábban nem gondoltam volna, de engem borzasztóan felizgatott/felizgat, hogy felszedett pár kilót, a csípője, combjai még nőiesebbek lettek és mindenhol jól áll rajta. Lehet, hogy látja is rajtam, hogy nagyon tetszik, sokkal lelkesebb vagyok. Annyiszor kedvem lett volna mondani, hogy még szebb lett így, de nem mertem.
Szerintetek mondjam? Egyáltalán normális, hogy ilyen hatással van rám?
19/F
Normális. Nem mindenkinek tetszik ugyan az az alkat, a "szép" szó reális, mindenkinek mást jelent, neked ezt.
Mond el nyugodtan szerintem örülni fog neki :)
Ha elmondod, márpedig el kellene. Akkor úgy mond, hogy jobban tetszik neked,így és szereted az új alakját, így nőiesebb, stb... Ne azt mond neki, hogy hú de felizgatsz a duci testeddel, stb... :D
Nagyon vigyázz mit mondasz és hogy!!! Csak light-osan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!