Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akibe ötödik óta szerelmes vagyok, bár 10 évesen nem igazán nevezném szerelemnek... Most nyolcadikosok vagyunk, és már 4 éve tartogatom magamban az egyébként is rapszodikus érzéseimet. Nagyon nagyon szeretem, most éppen valamiféle haverság/barátság van köztünk. Szerencsére nem egy átlagos #swagyolo karajgyerek, de ettől függetlenül nagy és erős a konkurencia. Viszont az én barátaim 90%-a fiú, ezért nem tehetem meg, hogy zavarjon, hogy körülötte állandóan (átlagos) lányok teszik-veszik magukat. Mert amúgy nem érdekli őt, mert csak szórakozik velük, ami engem nem feltétlenül zavar. Na, de elmondjam neki ha elballagtunk, és akkor próba-cseresznye, vagy pedig hagyjam hiába veszni azt a 4 évet?2015. szept. 21. 21:40
1/4 anonim válasza:
Ha más gimibe fogtok kerülni, akkor sztem nem veszíthetsz vele sokat, mondd el neki. De biztos vagy benne, hogy amit négy éve tartogatsz az szerelem? Csak mert lehet, hogy csak megszokás, és ha gimiben összefutsz valami új, más srácba, akkor borul az egész érzés.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, biztos vagyok benne hogy nem csak megszokás :D
2015. szept. 22. 14:41
4/4 anonim válasza:
Akkor meg egyértelmű hogy meg kell neki mondanod. Különben mi értelme az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!