Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek elmondjam? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval kb egy hónapja a volt barátnőm felkeresett egy péntek estén hogy beszéljünk (én 26 ő 19éves). Tudni kell hogy előtte nyáron végig azzal jött h. legyünk barátok és ne legyünk haragban. Nem igazán tetszett a dolog mivel h. én nem tudnék csak a barátja lenni, pont emiatt is szakítottunk anno, h. ő nem érzett többet barátságnál. És végül ezen a péntek estén sétáltunk egyet (buliban voltunk előtte mindketten), aztán mondtam, h. menjünk el hozzánk, mert már elég hideg volt. Utána ott is beszélgettünk és végül ott aludt. Csak egy csók volt, de azt is én kezdeményeztem ő meg utána elhúzódott h tartsuk magunkat a megbeszéltekhez. Másnap úgy tettem mintha semmi nem történt volna, ő is, csakh. közben megtudtam, h. már elég régóta van barátja. Szerintetek felkeressem és elmondjam neki az incidenst vagy azzal nem érnék el semmit és próbáljam meg inkább elfelejteni az egészet, ahogy az exbnőmet is, aki elég sok fájdalmat okozott már ezzel h. mindig újra meg újra felkeres...?

2016. ápr. 7. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne avatkozz bele előbb utóbb úgy is kifog derülni ez a kis incidenst!Addig pedig felejtsd el szépen az exedet ha együtt kell lennetek akkor úgy is visszafog menni hozzád de addig hagyjad őket.
2016. ápr. 7. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi lett vegul?:)
2016. júl. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!