Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmondjam neki, hogy lefeküdtünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy lefeküdtünk?

Figyelt kérdés
A barátommal egy évig voltam együtt. Egyszer megcsaltam (csak csók). Nagy nehezen de megbocsájtotta. Egy hete szakítottunk. Azt mondta soha tobbet nem akar látni. Nem érdeklem már. Aztán lefeküdtem azzal a fiúval, akivel korábban megcsaltam. Ki akar velem békülni, bocsánatot kért amiért így beszélt velem. Nincs bátorságom elmondani. Ki akarok vele békülni. De ha nem mondom el, nem tudok a szemébe nézni. Ha pedig elmondom soha többé nem akar már látni.
2016. júl. 28. 11:00
1 2
 11/12 anonim válasza:
Édes jó Istenem.. xDD Ezt te komolyan gondoltad??? "Ki akartam próbálni mást is" Na,hát angyalom,most kipróbáltad. A volt barátodat szívből sajnálom. Igazából,ezek után már csak akkor fognád fel,hogy ennek mekkora súlya van,ha veled is megtörténne. Másképp nem jutna el a csöppnyi agyadig. Mondd el neki. Így is eléggé átverted, szerintem megérdemli,hogy tudja. Igazából elég nagyot fog csalódni benned. Nagyon remélem,hogy maximum 15 éves vagy,mert,ha annál idősebb,akkor már bajok vannak..és lesznek is bőven.
2016. júl. 28. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Undorító vagy. Szerintem hagyd.
2016. júl. 28. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!