Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ez a labilis érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a labilis érzés?

Figyelt kérdés
Párommal már 1 éve nem jó a kapcsolatunk. Sokat veszekszünk,öljük egymást. Külföldön dolgoztunk,3 hetes nyaraláson vagyunk itthon,de 1 hete már külön mentünk. Ő ma este indul vissza külföldre,17 órás az út,míg én úgy döntöttem M.o-on maradok végleg,de közben majd belepusztulok úgy szeretem. Egyszer rohannék vele vissza,egyszer pedig tudom hogy ez a helyes döntés. Többször megvert már és droghoz is nyúlt,ez az igazi oka a válásnak...
2016. júl. 29. 17:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Az eszem tudja mit akar,de a szívem meghal utána! Folyamatosan kattogok,hogy mi lesz ha este elindul. Akkor már nem lesz visszaút :(
2016. júl. 29. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy szereted meg hogy rettenetesen rossz. Engem is bántott a párom. Na nem testileg hanem lelkileg és még ő dobott. Hidd el majd belepusztulok minden egyes nap. Rettenetes érzés és még könyörögni is hajlandó lennék. De nem teszem. Nem tehetem mert én mindent megtettem. Ő bántott. Nem keveset.és mégis imádom szeretem. Ő az életem. De maradj itthon. Ne csinálj hülyét magadból kérlek! Az a legaljasabb ha valaki kezeg emel a másikra. Aki egyszer megteszi az többször is. Inkább támaszkodj most a családra és a barátokra. Baromi szar lesz nagyon sokáig de idővel (jó sok idővel) enyhül majd. De most ha visszasírod magad lehet az életedet teszed tönkre végleg. És bánni fogod míg élsz!
2016. júl. 29. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs kérdés igazából.

Mondhatni nagy szerencséd van,hogy ő megy,te pedig itthon maradsz,így könnyebb lesz a felejtés,mintha személyesen találkoznátok napi szinten.

Tessék magad összeszedni:)

Semmi szükséged egy agresszív, drogos emberre.

Igen,normális az érzés,a labilis érzés.

Az ilyen kapcsolatokban leépul az önbizalom, sérül az énkép,bizonytalanság érzése.

Hogy nem kellek majd másnak...és hasonlók.

Pedig ennél jobbat érdemelsz.

Örülj,hogy megszabadulsz tőle.

Fel a fejjel:)

2016. júl. 29. 18:00
 4/4 anonim válasza:
had menjen drogos ès megver nem norm hagyd
2016. júl. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!