Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb egy férfi számára?
Lehet furcsa a kérdés, de felteszem.
Az exemmel ha találkozok, és megkérdezné, hogy nekem van -e valakim. Ha van, akkor férfinak tart, ha meg nincs, mert még nem tudtam elengedni őt, pedig több mint fél éve nem vagyunk együtt. A lúzerség, hogy még mindig utána sóvárgok, vagy hogy igen, ez tökös férfi, van barátnője?
Hát, ha az őszinteség nem alapjellemződ, akkor nyugodtan mondd azt, h most Lucy Liu az új csajod.
26/F
Én egyik exem sem gondoltam/gondolnám lúzernek, mert nem szerzett egyből új nőt a szakításunk után. Ahogyan nem lenne csődör sem a szememben emiatt. Nyilván minthogy jártam vele és ismerem, tudom, hogy nem lúzer, és azt is tudom, hogy mennyire férfi. Kivéve ha ezért szakított veled, nem fogja befolyásolni a véleményét rólad ez az apró infó.
De egyébként szerintem az őszinteség minden esetben jobb. Nem kell megindokolni, hogy mert utána sóvárogsz, azért nincs még senkid, de azért hazudni sem kell.
És hogyhogy találkoztok?
Lehet békülni akar, te meg még a reményt is megölnéd azzal, hogy van valakid.:D
Én a sejtelmességet javaslom.
Egyszerűen mondd azt neki, hogy "Figyu, annyit elárulok, hogy nem Lucy Liu-t döngetem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!