Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy hallgassak az eszemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hallgassak az eszemre mikor a szivem mast mond?!

Figyelt kérdés
5 honap utan szakitottam parommal, lebukott hogy mas lanyokkal beszelget facebookon, sokat veszekedtunk, nagyon csunyan tudott velem beszelni. Megis nagyon szenvedek, szeretem ot, ismerem a jo oldalat es tudom hogy jo szive van csak hirtelen haragu es olyankor egyaltalan nem gondolkodik. A csaladjat is nagyon megszerettem es ok is engem. Szeretne velem talalkozni, hogy megbeszeljuk a dolgokat , szivem szerint mar most vele lennek , de az eszemmel valoszinunek tartom, hogy csak meg tobbet szenvednek.
2016. júl. 28. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha donteni kell arra jobb ha az eszedet hasznalod. A szived nem erre van kitalalva.
2016. júl. 28. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Egy nő nem tud az eszével dönteni.
2016. júl. 28. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:

" hirtelen haragu es olyankor egyaltalan nem gondolkodik"

Ezt a részt azért én jól átgondolnám.

2016. júl. 28. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"hirtelen haragu es olyankor egyaltalan nem gondolkodik"

Igen, ezt valóban át kell gondolnod, később ez még rosszabb lehet és az súlyos következményekkel járhat.

A kérdésre válaszolva: meg kell tanulnod az eszedre hallgatni a szíved helyett, ha nem akarod tönkretenni magad!

Az életed során te is rájössz majd erre. Nehéz, nagyon nehéz ezt betartani, de hosszú távon sokkal jobban jársz. Az eszeddel elérhetsz bármit, a boldogságot is, hidd el! De ha csak a szívedre hallgats, az végül összetör. Nem azt mondom, hogy ne hallgass az érzéseidre, de gondolkodj és a figyelj a MEGérzéseidre. :)

2016. júl. 28. 14:54
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
48%

Én még nem láttam nőt, aki az eszére hallgatott volna...

Node, egy egyszerű kérdés: melyiket könnyebb pótolni, a szivedet, vagy az eszedet?

Vicc helye volt. Hagyd a fenébe a fickót. Jól meglesz ő nélküled is.

Ismerkedj, lazíts, élvezd az életed.

26/F

2016. júl. 28. 15:04
 6/7 anonim válasza:
0%
Egy második esély mindenkinek jár, de ha ezt is elrontja akkor lépj tovább!!
2016. júl. 28. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
"hirtelen haragu es olyankor egyaltalan nem gondolkodik" - Nekem erre az eszem és az érzéseim is egyaránt azt mondanák, hogy tartsam távol magam egy ilyen embertől. Te hogy tudnál egy ilyen ember mellett boldog lenni? Mazochista vagy?
2016. júl. 28. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!