Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire hallgassak, az eszemre vagy a szívemre? Volt valaki már hasonló helyzetben?
Kicsit bonyolult a helyzetem jelenleg!
Együtt vagyok a párommal 7 hónapja, eddig minden jó volt, de kb 1-1,5 hónapja nagyon megváltozott. Nagyon szerelmes voltam belé, de ez megváltozott az utóbbi időben, odáig jutott a kapcsolatunk, hogy már szinte sose dícsér meg, egyre kevesebbszer érzem/érezteti hogy szeret. Szinte rá se ismerek, nem ez a fiú akibe beleszerettem, nem ilyen volt! Szinte csak a pénz közül forog az agya, már másról sem tud beszélni csak a pénzről!
Itt jön képbe a bonyodalom!
Az exemmel 2,5 évig voltunk együtt, mostanában (3 hete lett volna az évfordulónk) egyre többször jut az eszembe az utóbbi 3 hétben. Egy kisvárosban lakunk, pár utca távolságra, ezért relatív sokat találkozunk. Nagyon szerelmes voltam belé, és még a mai napig úgy érzem, hogy szeretem, pedig már egy éve szakítottunk. Vasárnap vele álmodtam, ma már majdnem egész nap beszéltünk. Rám törnek a régi emlékek és úgy érzem hogy mellette kellene lennem, hiányzik!
Tudom, hogy nem szerethetem mindkettőjüket, de teljesen tanácstalan vagyok! Az eszem azt mondja maradjak a jelenlegi barátomnál, viszont a szívem az exemhez húz!
Kérlek csak komoly válaszokat írjatok!
24/L
Annyi biztos, hogy a mostani barátod nem jó választás, előbb utóbb biztos szakítani fogtok. Szóval még ha nem is mész vissza az exedhez, ne a mostaninál tervezgesd a jövőt, mert ha úgy vagy vele, hogy közben másra vágysz, ő pedig ennyire megváltozott akkor itt már nincs is miről beszélni. Csak azért, hogy legyen valaki nem éri meg.
Az ex pedig attól függ miért szakítottatok, ki kivel, bízol-e benne stb. Ezeket a részleteket nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!