Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek megbocsathato?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsathato? Folytassam vele vagy ne?

Figyelt kérdés

A baratommal majdnem 5 evig voltunk egyutt. 2 hete szakitott velem, tegnap egy buliban ujra osszejottunk. Azt mondta, nem volt semmi senkivel.

Utana viszont megtudtam, hogy 3 napja csokolozott egy masik lannyal, aki utana ossze akart jonni vele, de a baratom lekoptatta. Viszont nem tole tudtam meg. Azt mondta semmit nem jelentett neki az egesz, csak ugy jott, de engem szeret. Nagyon rosszul esik, de szeretem. Ti megbocsatanatok?

20L

2016. júl. 23. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy én mit tennék az merőben lehet, hogy ellenkező a te döntéseddel.

Nehogy már 20 éves létedre ne tudj dönteni a saját életedről, hogy mit akarsz valójában és még csak nem is élet-halál kérdésről van szó, hanem szimplán csak az érzéseidről, hogy tudsz-e felelősségteljesen dönteni valami felől.

Itt ez a kérdés: TE MEGBOCSÁTANÁL???

és nem az, hogy mi!

A te életed, a te döntésed, a te kapcsolatod, a te felelősséged!

Ha elég nagylány vagy már egy kapcsolathoz, akkor légy elég nagylány ahhoz is, hogy ezt is egyedül el tudd dönteni.

2016. júl. 23. 21:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, nekem kell eldonteni. :( csak sajnos neha tulsagosan kivancsi vagyok egy kívülallo velemenyere. :/ de koszi a valaszt.:)
2016. júl. 23. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy kívülálló egyáltalán nem tud dönteni helyetted, mert ő nincs benne.

Ne hagyatkozz másokra, a felnőtt élet, ami még előtted áll, legnagyobb próbatétele az, hogy saját életünkért nekünk kell felelnünk és ezért nekünk egyedül kell meghozni a döntéseket.

2016. júl. 23. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgyis visszamész hozzá akármit is irunk-)
2016. júl. 23. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Ha három napja csókolózott és te tegnap jöttél vele össze akkor nem voltatok együtt amikor a csók volt. Az csak egy csók. Nincs mit megbocsátani. Azt tedd ami boldoggá tesz.

N.

2016. júl. 23. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Ne lepj vissza fiatal felnottkent az egykori tini kapcsolatodba. Szep volt, jo volt, de ideje tovabblepni.
2016. júl. 23. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szakítottatok valami nyilván nem működött. Miből gondolod hogy most fog?
2016. júl. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!