Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak el itt, akik szakításon kell átesniük?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem a kérdésekkel van a bajom, meg a válaszokkal, de ez egy virtualitás. Ha igazán segítséget kell kapnia, azt csak személyesen tud kapni az illető. Persze megértem: nem kell rámászni, csak jobb ha valakikkel személyesen is beszél, mert azzal, több jön át, mint itt.2016. júl. 23. 00:31
2/8 A kérdező kommentje:
(a kérdésem a szakításon átestek felé irányult. Nem őket akarom a kérdésemmel megtorpedózni, csak nem értem ezt).
2016. júl. 23. 00:56
4/8 A kérdező kommentje:
???
2016. júl. 23. 01:00
5/8 anonim válasza:
Azt próbálta ecsetelni az emberünk, ha dugnál rendszeresen, nem foglalkoznál ilyen agyatlanságokkal. :D
6/8 A kérdező kommentje:
(bírom az ilyen üzeneteket - foglalkozz mással :D ).
2016. júl. 23. 01:24
7/8 Költőnő? válasza:
Én a kérdést sem értem. Biztos hülye vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
Igaz nem itt, de Alexovics egyik videójából már megkaptam a választ (nem éppen erre a kérdésre): nehogy kihasználják az embert. Ezt részben meg is értem, ha csak arról lenne szó, hogy valaki pusztán intim viszonyt akar létesíteni a másik emberrel. Na de, ez nem minden emberre jellemző, viszont nem is azt mondom, hogy vakon bízzon meg a másikban (főleg, hogy egy - két szóvaltás után, már találkozóra is kerüljön a sor). Csakhogy sosem tudom megérteni, hogy nem tud találni minimum egy olyan embert, akivel élőben is elbeszélgethetne erről.
2016. júl. 24. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!