Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy a párom születésnapomon szakított velem? 22l
Figyelt kérdés
Fél èves kapcsolat után egyik pillanatról a másikra dobott engem a barátom. Közölte velem ,hogy sosem szeretett engem s nem akar látni többet.3 napja törtènt,azóta kb folyamatosan sírok2016. júl. 21. 08:05
11/16 anonim válasza:
Fogd fel úgy,hogy ez a szülinapi ajándékod!
Senkitől nem kapsz ilyen szép ajándékot, minthogy a gyökér énjétől megkímél téged a jövőben! :)
12/16 anonim válasza:
Fogadd együttérzésemet. Elszomorító, hogy emberi érzésekkel egyesek hogy képesek játszadozni, mintha valami darab romlott hús lenne a másik ember, amit csak kedvére a kukába dob. Sírd ki magad, mert az segít. Ha beszélgetnél, írhatsz.
13/16 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy milyen gyökér módon szakított. Megmutatta az igazi énjét. Még jól is jártál, mert az a stílus előbb-utóbb kijött volna belőle.
14/16 anonim válasza:
Sírd ki magad, tapasztalatból mondom, hogy jobb lesz. Én olyankor szándékosan szomorúbb zenéket hallgatok, nagyokat sétálok egyedül és adok időt magamnak. Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan. Fiatalabb vagyok ugyan, de jó hallgatóság és érdekelnek mások problémái is. 18L
15/16 Sunshinedoll válasza:
Örülj neki, hogy nem 3 évedet pazarolta, csak fél évet. Az elmúlt három napban rendesen kibőgted magad, ezzel nincs gond, sokaknak segít megkönnyebbülni, most meg aztán ideje összeszedni magad, és nem bánkódni egy olyan ember miatt, aki így viselkedett veled.
16/16 anonim válasza:
Aki ilyet tesz az emberileg nulla. Milyen társad lett volna, egy olyan ember akiben nincs empátia és emberség legalább a társa iránt? Ne sírj utána, mert még ennyit sem ér. Az ilyen padló után szoktak jönni a jó dolgok. :) Figyeld meg, hogy kettőtök közül te jártál jobban és te leszel boldogabb. Az élet kompenzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!