Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos lenne ha bosszút állnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne ha bosszút állnék a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés

A barátnőm hosszú veszekedős időszak után elém állt és bevallotta, hogy soha nem elégült ki tőlem. Kérdeztem, másokkal sikerült-e, azt mondta igen. Kimondta, hogy az én hibám, béna vagyok az ágyban. Szégyen vagy nem, sajnos megpofoztam, mire szakított. Ezek után elmondta 1-2 embernek, hogy soha nem tudtam kielégíteni. A haverjaimnak mindig azt mondtam, hogy nagyon jókat szexelünk, és a kapcsolatunk alatt a barátnőmnek se volt olyan nagy gondja. Most viszont már teljesen elterjedt, mindenki rajtam röhög. Kategorikusan kijelentette, hogy soha esély nem volt rá, hogy orgazmusa legyen velem, mert annyira borzasztóan csinálom.

Mit kéne tennem? Megérdemelné, ha szétküldeném a meztelen képeit? Feljelenthet ezért? Hogyan alázhatnám meg, ha nem így? Valamit ötlet?

2016. júl. 18. 23:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%

Szidják itt a kérdezőt, ami jogos is, mert hibázott, de azért a barátnő sem egy szent. Megütni valakit csúnya dolog, de megszégyeníteni sem szép. Vagy igen???

Kérdező, hagyd békén a nőt, és mondd meg a barátaidnak, hogy csak le akar járatni!

2016. júl. 19. 10:06
 42/47 anonim ***** válasza:
65%
Az a férfi, aki megüt egy nőt, ne panaszkodjon, ha megszégyenítik utána. Sajnos a jogrendszerünk olyan, hogy efelett elsiklanak. Ha én irányíthatnám, nem úszná meg ennyivel.
2016. júl. 19. 10:13
 43/47 anonim ***** válasza:
42: Előtte is megszégyenítette, azt mondta, hogy béna. Nem volt elég neki, hogy azt mondja, hogy nem működik a szex, és javítani kellene rajta, hanem konkrétan lebénázta.
2016. júl. 19. 10:26
 44/47 anonim ***** válasza:
Amúgy mondom, ezzel nem a kérdezőt akarom védeni, mert valóban, ő is hibázott, de a nő se csak egy szegény ártatlan áldozat.
2016. júl. 19. 10:27
 45/47 anonim ***** válasza:

#42 Inkább afelett siklanak el gond nélkül, ha egy nő üt meg egy férfit.. Nem tudom mivel lenne ez bármivel is kevésbé rosszabb, vagy kéne kevésbé büntetni mint fordítva.. Na mindegy most nem ez a téma.

Kérdező, nyugodj le, gondold át a helyzetet, biztosan nagyon dühös vagy most nem hazudok én is az lennék, sőt elég sokan mások is de ezzel csak még többet ártasz magadnak. Mondjuk én se értem miért kell ennyire védeni a csajt, nem tudunk semmit róluk. Ha egy hosszabb kapcsolat után a képembe vágná hogy soha nem voltam képes kielégíteni és konkrétan sz*r vagyok az ágyban emiatt és is eléggé kiakadnék.. Ráadásul még nyíltan meg is alázza hogy ezt terjeszti. Ahogy írtad egy hosszú veszekedős időszak után lehet ő is csak dühében mondta ezt. Ha annyira borzalmasan csináltad volna akkor előbb is szólt volna, hogy ez így nem oké...

2016. júl. 19. 11:26
 46/47 anonim ***** válasza:
Hátha rádöbbensz,hogy nem csak rólad szól a szex. Nem hiszem ,hogy nem vetted észre, hogy a barátnőd nem élvezi Veled. A kibeszélést nem érdemelted volna meg, ha nem ütötted volna meg ,de így még az is kijár neked. A helyedbe legalább méltósággal viselkednék most már, ha úgy viselkedsz mint egy sebzett vadkan csak magadat járatod le még jobban.
2016. júl. 19. 11:34
 47/47 anonim ***** válasza:
Ha ez komolyan felmerült benned nem vagy érett még egy ilyen komoly kapcsolatra.
2016. júl. 19. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!