Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos lenne ha bosszút állnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne ha bosszút állnék a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés

A barátnőm hosszú veszekedős időszak után elém állt és bevallotta, hogy soha nem elégült ki tőlem. Kérdeztem, másokkal sikerült-e, azt mondta igen. Kimondta, hogy az én hibám, béna vagyok az ágyban. Szégyen vagy nem, sajnos megpofoztam, mire szakított. Ezek után elmondta 1-2 embernek, hogy soha nem tudtam kielégíteni. A haverjaimnak mindig azt mondtam, hogy nagyon jókat szexelünk, és a kapcsolatunk alatt a barátnőmnek se volt olyan nagy gondja. Most viszont már teljesen elterjedt, mindenki rajtam röhög. Kategorikusan kijelentette, hogy soha esély nem volt rá, hogy orgazmusa legyen velem, mert annyira borzasztóan csinálom.

Mit kéne tennem? Megérdemelné, ha szétküldeném a meztelen képeit? Feljelenthet ezért? Hogyan alázhatnám meg, ha nem így? Valamit ötlet?

2016. júl. 18. 23:09
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
89%

Igen, feljelenthet.

Nőjél fel, ne barátnőzz egyelőre. A barátnődnek is mondanám, de nem ő írt, hanem te.

2016. júl. 18. 23:12
 2/47 anonim ***** válasza:
1%
Arc nélkül nyugodtan küldheted a képeit, azért nem jelenthet fel. Más mód nem jut most eszembe. Te ismered, csak te tudhatod mivel lehetne rendesen megalázni.
2016. júl. 18. 23:14
 3/47 anonim ***** válasza:
97%

Igen, feljelenthet ezért! Jogsértés miatt nyugodt szívvel és komoly büntetéssel is jár!

A másik, h nem csak h béna vagy az ágyban de még egy puh@p.cs is aki képes megütni egy nőt! Gratulálok! Még 1 ok amiért kinevettetheted magad!

2016. júl. 18. 23:15
 4/47 Noblesse Oblige ***** válasza:
94%

A képekért megütheted a bokád... ha feljelent a pénzbüntetéstől a sittig bármit kaphatsz. Szóval én nem javasolnám, ezt a módszert. Arról nem is szólva, hogy mindenki levágja, hogy itt bizony elismered a bosszúval, hogy igaza volt, ezért fáj neked a dolog.

Amivel a legjobban megmentheted a becsületed maradékát, az az, hogy szarsz rá magas ívben, mindenkinek azt mondod, hogy ez csak rosszindulatú és alattomos pletyka. Téged akart lejáratni.

Ha a haverjaid is ezért kiröhögnek és nem melléd állnak, akkor én új barátok után néznék.

2016. júl. 18. 23:19
 5/47 anonim ***** válasza:
1%
Hülyeségeket írtok! Arc nélkül bárkiről fel lehet tenni képet, mivel jó eséllyel bizonyíthatatlan, hogy valóban ő van-e rajta a képen és az is, hogy ki tette fel. Higyjétek el, engem már százszor lecsuktak volna, ha nem így lenne..:D
2016. júl. 18. 23:20
 6/47 anonim ***** válasza:
98%
Kedves utolsó, akkor te is valami nagy alacsony értékű ember lehetsz,h ilyenekkel vigasztalod a kicsi lelked. Elég sajnálatraméltó...
2016. júl. 18. 23:22
 7/47 anonim ***** válasza:
97%
# 5: Tudod kinek meséld, hogy neked bárkiről is vannak meztelen képeid.
2016. júl. 18. 23:23
 8/47 anonim ***** válasza:
86%

Magad alatt vágod a fát. Ez már így is kellőképp ciki. Ha szétküldöd a képeit, szánalmasabb már nem is lehetnél. Igen, amúgy beperelhet érte.

Mit tegyél? Tanulj, hogy ne legyél ennyire gyenge és akkor nem történik ilyen újra! Érzelmi intelligenciában nem vagy a toppon, ha kielégíteni sem tudod és még ütöd is a nőket! ÖNKRITIKA és TANULÁS! Sürgősen!

2016. júl. 18. 23:24
 9/47 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy a másik... Igen, lehet h feltöltöd a képet arc nélkül, de egy ügyes hacker bármikor megtudja nézni, h a kép honnan lett feltöltve és akár a gépedbe is észrevétlenül belekukkant és előszedi a dolgokat! Szóval csak óvatosan, mert elég kicsi a világ ahhoz, h találjunk ilyen zseniket ;)
2016. júl. 18. 23:26
 10/47 anonim ***** válasza:
91%

Ha megalázod, akkor Férfi leszel tőle? Nem.

Egy Férfi nem csak ki tud elégíteni egy nőt, de észre is veszi azt, hogy nem sikerült, nem úgy kell neki megmondani.

Egy Férfi kordában tudja tartani az érzéseit, méltósággal (!!!) kezel egy szakítást.

Egy Férfi nem üt meg egy nőt, soha, semmilyen körülmények között!

Egy Férfi nem él vissza mások bizalmával, történjen bármi is.

Egy Férfi. Nem te, persze, hanem egy Férfi ilyen lenne.

2016. júl. 18. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!