Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik BOSSZÚT ÁLLTAK, azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik BOSSZÚT ÁLLTAK, azok mit, hogyan, miért tették?

Figyelt kérdés

Nem volt még kapcsolatom, és igen bosszút állni csúnya dolog, blabla.

De akik megtették azoknak a történetei érdekelnek!

23F

2016. jan. 30. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Huhh..én ebben eléggé vérmes vagyok. Sajnos hülye voltam, nem kellett, sőt, nem szabadott volna bosszút állnom. Én olyanon álltam bosszút akin nem kellett volna, nem érdemelte meg, nem szolgált rá. Én mégis a bosszútól túlfűtve, a haragtol perzselve ziláltam. En miattam lett vége azzal a lánnyal, én voltam a hibás, és mégis én álltam bosszút. A bosszú sosem megoldás..a bosszú egy erdő és konnyű eltévedni benne. De álltam már bosszút olyanon is aki megérdemelte.

És, hogy mi volt a bosszú...?

Tönkre tettem azt a lányt, miközben nem volt vétkes semmiben sem. Zaklattam, kikészítettem, félelemben hagytam, megfenyegedtem, megvertem, megaláztam, megszégynítettem mások előtt...nem vagyok büszke rá...szenvedek is miatta. Ha vissza mehetnék az időben, leüllnék a seggemre és nem csinálnék ilyen hülyeségeket, rossz tetteteket.

Idővel tudatosult bennem az, hogy mit is tettem azzal akiért az életemet is odaadnám. Fájt..elmentem gyónni, de nem használt semmit...a bosszú és a harag tönkretett, pszichológushoz jarok, hogy feldolgozzam.

Szal...ha megvernek, megcsalnak, aláznak/bántanak/terorrizalnak még akkor se állj bosszút. Azt csak akkor érdemes allni ha a vérdet apádat/anyádat/feleséged/gyermeked/tesvéred egy kéjgyilkos meggyilkolja és bosszút esküdsz, hogy meglakoljon erte. És bevállalod azt a 15-20 év börtönt...tudom mire vagy kíváncsi, de annyira ótvar, szemét, mocskos dolgokat tettem...hogy szégyellem leírninöket így, ide, nyilvánosan.

23f

2016. jan. 30. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Privátba leírhatod nyugodtan engem érdekel!
2016. jan. 30. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
1- voltál már pszichiátrián?
2016. jan. 30. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen voltam. Mai napig járok, lassan másfél év telt el "azóta", de érzem, sok idő kell még, hogy ülepedjen bennem az amiket tettem.

Megpróbálom majd összeszedni magam, hogy leírjam..nehéz ez...sokkolni akarták a fejem, mert megőrültem akkor amikor tudatosult bennem, hogy mit tettem

Kérdező..miért tetted fel ezt a kérdést egyébként?

2016. jan. 30. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Barátom(lány) hasonló helyzetben van és érdekel a pszichológiai háttere.

De nem írtad még le nekem a történetet...

2016. jan. 30. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Értelek..

Nem tudom, hogy mikor irom le..lehet nem irom le..nem tudom..nem akarok kajtatni azokban..igy is nehezen ásom.

Majd tomoren leirom..nem igerem..de megprobalkozok majd vele.

2016. jan. 30. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
es a lany hogy van azota?
2016. febr. 2. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:

evekig eltem egy szornyu kapcsolatban,

amikor elvaltunk azt mondtam hogy nem tole van a gyerekem hanem attol a fiutol akivel elotte jartam. sok eve mar es ahogy visszahallottam soha nem tudta kiheverni, utoljara 1 eves koraban latta a gyereket. soha nem bantam meg ma is ezt tennem.

2016. júl. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!