Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos lenne ha bosszút állnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne ha bosszút állnék a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés

A barátnőm hosszú veszekedős időszak után elém állt és bevallotta, hogy soha nem elégült ki tőlem. Kérdeztem, másokkal sikerült-e, azt mondta igen. Kimondta, hogy az én hibám, béna vagyok az ágyban. Szégyen vagy nem, sajnos megpofoztam, mire szakított. Ezek után elmondta 1-2 embernek, hogy soha nem tudtam kielégíteni. A haverjaimnak mindig azt mondtam, hogy nagyon jókat szexelünk, és a kapcsolatunk alatt a barátnőmnek se volt olyan nagy gondja. Most viszont már teljesen elterjedt, mindenki rajtam röhög. Kategorikusan kijelentette, hogy soha esély nem volt rá, hogy orgazmusa legyen velem, mert annyira borzasztóan csinálom.

Mit kéne tennem? Megérdemelné, ha szétküldeném a meztelen képeit? Feljelenthet ezért? Hogyan alázhatnám meg, ha nem így? Valamit ötlet?

2016. júl. 18. 23:09
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
96%
A 48%-nál gondoltam, h valószínű, h ő sem tud férfi lenni a talpán és ő sem nagyon tudta a nőket kielégíteni :D :D :D :D :D Legalább a kérdezőnek lett egy pacsi pajtása! Ő legalább nem neveti ki! :D Már megérte feltenni a kérdést!
2016. júl. 18. 23:53
 22/47 Gotland ***** válasza:
95%

ma 23:53

Amikor kinyitotta a száját pofonleves volt a vacsora. Miről beszélsz? Te sem tudsz senkit kielégíteni, csak a fürge ujjak öt perce megy? :)

2016. júl. 18. 23:55
 23/47 anonim ***** válasza:
88%
Ha jot akarsz a sajat erdekedben, akkor bekenhagyod, mar igy is te vagy ennek az egesznek a vesztese. Hianyzik egy feljelentes is? Legyel ferfi baxd meg es dolgozd fel hogy nem voltal jo neki. Nem pofozkodni kene meg kicsinyes bosszun torni a fejed, hanem tovabb lepni es tanulni belole!
2016. júl. 19. 00:00
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

"A 48 %-os egy nőgyűlölő szánalmas ember..Minden kérdésnél ott van, ahol a nőket lehet ekézni..Gondolom se család, se feleség, se barátnő, esélye az életre kb a nullához konvergál. Rá kell hagyni."

Az ilyen személyeskedő, vádaskodó válaszok számomra tárgytalanok. A kérdező feltett egy kérdést, amire eddig csak tőlem jött érdemi válasz. Ontani magatokból a hülyeséget szerintem sokkal szánalmasabb. Attól nem vagyok nőgyűlölő szerintem, hogy próbálok segíteni neki. Ti egyből rávágtátok, hogy baja lehet belőle, ha tesz ki róla képet, ami ebben a formában nem igaz! Ti tájékoztatjátok félre szándékosan, hogy védjétek vele a nő társatokat. Ráadásul fogalamatok sincs a dolog jogi részéről, csak ontjátok magatokból a butaságokat. Ez lenne a korrekt hozzáállás?

2016. júl. 19. 00:00
 25/47 Gotland ***** válasza:
92%

ma 00:00

Gyere vissza kis 48-as, ha lesz annyi vér lent a pincében, hogy a nicked felmered vállalni a válaszaidhoz.

Bár így sem nehéz azonosítani. Ugyanolyan szánalmas válaszaid vannak mindenhol. Tipikus begyepesedett emberke lehetsz.

2016. júl. 19. 00:05
 26/47 anonim ***** válasza:
Már a legelejétől őszintének kellett volna lennie a lánynak. Akkor nem halmozódott volna a feszültség benne. Vagy szerinted nem kell kommunikálni szex közben? Érdekes meglátás. A másik testének megismeréséhez az egyenes beszéd is hozzájárul. Én így vélem. A pofon nem volt rendben, agresszív a kérdező...
2016. júl. 19. 00:09
 27/47 Gotland ***** válasza:
100%

ma 00:09

Ebben egyetértünk, hogy agresszív. Szerintem abban is, hogy egy agresszív embernek nem szívesen mondaná senki, hogy nulla teljesítménye van az ágyban.

Ha az agresszív és dicsekvő stílusból indulok ki, akkor nem is nagyon érdekelhette, hogy mi a helyzet a barátnőjével.

2016. júl. 19. 00:13
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

ma 00:05

Esetleg személyesen elszenvedett sérelem az oka, hogy ennyire ellenzed a témát? Mert ha rólad is tettek fel ilyen képeket és semmit se tudtál tenni ellene, akkor megértem az álláspontodat.:D

Aki bevállalja, hogy ilyen intim helyzetekben fotózkodik, annak vállani kell a kockázatát, hogy bizony lehetnek kellemetlenségek is belőle.. Ha te is így jártál, akkor legközelebb talán majd jobban vigyázol..;)

2016. júl. 19. 00:14
 29/47 anonim ***** válasza:
Jaja. De asszertív kommunikációval felléphetett volna a lány.
2016. júl. 19. 00:15
 30/47 Gotland ***** válasza:
100%

ma 00:14

Mivel férfi vagyok, nem hiszem, hogy a melegeken kívül valaki is kíváncsi lenne a szottyadt valagamra.

Látom a nick vállalásához már nincs elég vér. Ha A+ a vércsoportod, küldök neked egy kis vért, de felhívhatom a gerincraktárt is, ha gondolod.

2016. júl. 19. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!