Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a gyűlölettel a szívemben, amit szakítás után hagytak hátra a stívemben?
Pár napja szakított velem a barátnőm.
23/F
Tudom hogy rossz érzés, volt szerencsém hozzá.
Ha jól tippelek ez volt az első komolyabb kapcsolatod.
Olyan ez, mint egy foghúzás.
Kialakult a góc, aztán ki kellett húzni a fogat. Először még nem is nagyon érzed, de ha elmúlik az érzéstelenítő hatása, pokoli.
De ki kell tisztulnia, azután napról napra kisebb lesz a seb.
Végül látod, hogy milyen jó döntés volt kihuzatni.
Verd le valamin. Én anno egyszer bementem egy boxklubba, és ütöttem a zsákot. nem néztek hülyének...áh... :)
Volt amikor nekiálltam fát hasogatni nyáron.
Ez a harag egy gyulladt góc. ki kell tisztítani. Nálam bevált a fizikai megterhelés.
Az ezutáni fázis, a legrosszabb: arról fantáziálsz, hogy mi van ha visszajön. Valószínűleg ráírsz, reménykedsz. Ne.
Keress egy hobbit. Fesd ki a szobád, fűzz gyöngyöt, építs házat gyufából, hallgass új zenéket.
Ha ezen átestél, depresszív fázisba kerülsz. Ajánlom: jutalmazd magad, legyél kedves magadhoz. Egyél egy háromgombócost, menj el a kedvenc helyedre és egyél valami finomat (én három órát utaztam a KFCért).
Egy happy finishes masszázs is belefér.
Aztán lesz egy pillanat. nem egy konkrét nap/óra/perc... nem tudod mikor, de érezhetően ott van.
Mint mikor elmúlik a fejfájás.
Na, az az a pillanat, amikor túl vagy rajta. Akkor levonhatod a kapcsolat tanulságait.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!