Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az exel, de ha nincs ott hianyzik?
Szakitottam a parommal(direkt nem irom hogy no vagyoke vagy ferfi mivel a kerdes szempontjabol nem lenyeg, es ezeb az oldalon szeretnek nem alapjan itelkezni.
Szoval szakitottam a parommal merz sokat veszekedtunk, es most ossze jarunk szexelni mivel az mindig fantasztikus volt vele. De nem csak szexbol all egy talalkozo hanem beszelgetunk sokat, filmezunk, elmegyunk kajalni.
En szakitottam de megis mikor nincs velem hianyzik, ezerszer jobban elbeszelgetunk mint barmikor, o is felszabadultan viselkedik. Mitol lehet ez? Jart mar valaki ilyen cipoben? :)
Ezeb az olbalon binden bikerül...
Csak a nők meg a homokosok hivatkoznak így valakire, hogy a "párom".
Koszi a valaszt sokat segitettel..
Nem tudtam mashogy irni hogy baratom vagy baratnom...ezert lett hogy a parom.
De amúgy magadnak teszel rosszat, ha még mindig összejársz az exeddel. Hiányzik oké, de túl kell tenned magadat rajta.
Próbálj ki új hobbit, járj el szórakozni, menjél kirándulni (úgyis itt a nyár), ismerkedj meg más emberekkel.
Mi a bajod kérdezô?
Én válaszoltam neked.
Ha meg nem annyira aktív a kérdés: ez van. Ez nem chat.
(én is jártam így, egy másik kérdésnél).
Hasonló helyzetben voltam én is, attól lehet a felszabadultság érzés hogy már nem kell megfeleljetek egymásnak.
De ha nem működött mint párkapcsolat felejtsd el hogy újra összejössz vele, nem lenne jó ötlet, úgysem működne.
Ha jó a szex élvezzétek, de szerintem jobb ha lezárja az ember és újra elkezd ismerkedni, hátha megtalálja az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!