Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után minden téren tönkre ment a kapcsolatom a párommal de még sem tudjuk elengedni egymást, ez lehet sima ragaszkodás? Eljött az ideje a szakításnak? 22f
Voltak kisebb csajozások de ez az első komoly kapcsolatom és talán az első szerelmem is! A mostani párommal 4. éve hogy együtt vagyunk, soha nem volt kifejezetten "működőképes" a kapcsolatunk de annál izgalmasabb, mint a tűz és víz, tökéletes ellentétek vagyunk de ragaszkodunk a másikhoz! Annak ellenére hogy nem működik és ennyire ellentétek vagyunk, olyan dolgokat találtam benne amit más lányoknál nem, félek elengedni pedig tudom hogy nincs közös jövő.
Tudnátok mondani saját tapasztalatokat és alátámasztani miért lenne szükséges ha szakítanék?? előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Mar nem kivanom mert elhagyta magat es elegge meghizott, tudom hogy ha egyutt vagyunk, talalkozunk csak veszekedes lesz de azert vannak szep pillanatok is meg az egyutt toltott idoben es minden rossz ellenere is inkabb vele lennek, csak a baj hogy konkretan mint 2 barat mivel nincs szex es a sok vita miatt nincs az a kozeledes mint regen volt, ez is csak a ragaszkodasnak tudhato be? Hiaba nincs igy jovoje (szex nelkul halott minden kapcsolat) de semmi sem erdekel csak osszebujva nezzek vele egy filmet es ettol boldog ember vagyok!
Kimondtuk sokszor hogy csak eroltetjuk a kapcsolatot de megis boldogok vagyunk egymas tarsasagaban, lehet hogy csak azt hisszuk mar es nem igy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!