Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakitott a barátnőjével de a lány nem törődik bele, mi a megoldás? (bővebben lent)
Hát most lehet, hogy megvetsz, de anno mikor velem szakított a barátnőm és nem tudtam egyszerűen elfogadni, akkor én is minden eszközt bevettem, csak hogy találkozhassak vele, hátha meg tudom győzni, hogy rossz lépés volt. Nekem is nehéz volt arra rájönnöm, hogy ezek a kiprovokált találkozók nem igazán működnek.
Ebben az esetben a párodban kell tudatosulnia, hogy most veled van és semmilyen apró körülmény nem tudja ezt az érzést megingatni, mert a lány minden apró lehetőséget be fog vetni ennek érdekében...
Miért nézed a telóját?
Hagyni kell időt a csajnak is, majd megemészti,ez benne van, nyilván rossz neki is.
Akkor nem bízol bennük.
Az a kérdés, hogy a párod akkor is kitart melletted, ha a volt b.nője akár gyökeresen meg is változna érte?
Miért nem tiltja le, hogy ne tudjon neki írni vagy miért nem törli ki a számát? Te miért nem tiltod le fb-ról? Én a volt páromat nagyon szerettem, nem működött a dolog, de ha látom, még mindig nagyon bejön. Viszont most van egy olyan, akit jobban szeretek és akkor meg mi a fenéért foglalkoznék a régivel? Se fb, se telefon, se tali, semmi, pedig nem haragszom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!