Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal, hogy felejtsem el? (lent, hosszú)

Figyelt kérdés

Lassan fél éve szakítottam a barátommal, mert gyakran zsarolt lelkileg (öngyilkossággal), több fajta pszichés betegsége van, ami gyógyítható lenne, de ő ehelyett kábítószerhez nyúlt (gyenge személyiség). De én mindennek ellenére nagyon szerettem őt, ő az első kapcsolatom, az első szerelmem, ráadásul már a kapcsolatunk előtt is barátok voltunk (egyébként 15 hónapot jártunk voltunk együtt). A kapcsolatunk alatt 2 x2 hónap pszichiátria kezelését asszisztáltam végig. Aztán idén januárban elszakadt a cérna, nem bírtam tovább és végleg szakítottam. Ezek után még több öngyilkos fenyegetést kaptam (nem csak interneten, sajnos a városban folyamatosan egymásba botlottunk hétvégente). Aztán ott csúcsosodott ki a dolog, hogy tudomásom szerint felment a fővárosba és mértéktelen mennyiségben kábítószert fogyasztott és bulizott. Ezután a hétvége után engem halálosan megfenyegetett, amiért én fel akartam jelenteni (voltam is bent rendőrségen, ügyvéddel is beszéltem), de nem vitt rá a lélek. Mint később kiderült hamarosan bekerült a pszichiátriára, ahol 2 hónapot töltött. Most már nem írogat, helyre pakolták gondolom bent.

Nos az lenne az én kérdésem végülis, hogy miért nem tudom ennyi mocsokság után elengedni?? Meg kellene bocsájtanom neki? Az utóbbi hónapokban egy megkeresésére sem reagáltam és mióta nem ír mégis hiányzik. Hogy tudnám elfelejteni? (dióhéjban ennyi)

2016. jún. 9. 19:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Progresszív utazó, valóban, ha írnék neki esélyes, hogy csak egy újabb lavinát indítanék. Asszem ezt most tényleg magamban kell lezárni. :(
2016. jún. 9. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Pontosan kérdező, ebből csak gondod lenne később.

Tedd, amit kell,vagyis ne tegyél semmit.

Fel a fejjel :)

2016. jún. 9. 20:00
 13/16 Szergej55 ***** válasza:
Mindenképpen bocsáss meg neki. Egyrészt el kell magadban is engedned ezt a kapcsolatot és őt, az meg nem megy, ha örökké haraggal gondolsz, emlékszel valakire, másrészt az ő élete így is egy rakat szívás, ha ez mind igaz róla (most nem téged kérdőjelezlek meg), tehát igazán nincs szükség itt a te haragodra is e mellé még. Ettől függetlenül persze számára tedd magad mindenhol annyira elérhetetlenné, amennyire csak megy és ne foglalkozz vele, ha nem muszáj, még ha nehéz is ez eleinte.
2016. jún. 9. 20:42
 14/16 Szergej55 ***** válasza:
És szerintem lényeges, hogy ne egy másik kapcsolattal feledtesd el ezt, ha már magadban lezártad az ügyet, úgyis érezni fogod.
2016. jún. 9. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Hasonlo volt az elso kapcsolatom. O nem kemeny drogot fogyasztott, csak fuvezett.

Jol indult az egesz, en nagyon fiatal voltam, majd megismertem a durvabb oldalat. Ha valami nem ugy tortent, ahogy azt o elkepzelte, ongyilkossagi fenyegeteseket kaptam, erzelmileg zsarolt, en ezt turtem egy darabig, majd a szuleimnek koszonhetoen voltam vele kepes lezarni ezt a kapcsolatot.

Amikor szakitottam vele, nem akarta elfogadni, megjelent sok helyen ahol szoktam lenni, bemaszott az erkelyemre, nem akart elmenni, eleg beteg volt.

Zaklatott, de en nem tudtam lezarni, mert elso kapcsolat es fiatal voltam.

Hat rendorseg lett a vege es jo nagy balhe.

Nem kivanom senkinek.

En akkor 16 eves voltam. Te bizonyara idosebb vagy, legyen eszed kerlek. Nem a te dolgod egy eleten at kuzdeni vele es nem vagy a pszichologusa. Megerdemelsz egy boldog, kiegyensulyozott kapcsolatot egy hasonlo emberrel, mint amilyen Te vagy.

Kitartast neked es orulj, hogy mar nem keres teged. Csak jobb lehet neked nelkule. Hosszutavon teged is karositana idegileg.

2016. jún. 9. 22:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! :)
2016. jún. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!