Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lehet az oka, hogy 4 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy 4 éves kapcsolat után, két évvel sem tudok új kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés
Több próbálkozásom volt,hogy másokkal új kapcsolatot létesítsek,de az úgynevezett rózsaszín köd,sehogy sem akart jönni. Valahogy hasonlóságok vonzanak,amik abban a nőben voltak. Azóta sok hölgyet megismertem,és mégsem tudtam beleszeretni egyikbe sem. Mára ott vagyok,hogy lassan nem is hiányzik a kapcsolat,sőt,inkább "menekülök" előlük. Alkalmi dolgokkal tartom magam,ami nem túl szép dolog,de akikkel csinálom hölgyek,szintén csak ezt akarják. 33/F
2016. jún. 7. 20:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én most vesztettem el,életem szerelmét ugyan csak 4 éves kapcsolat volt.És így pár hónap után ugyan ezt érzem sőt egyáltalán nem akarok más nőt mindegyikben őt látom.Amúgy részemről azt jelenti hogy Ő volt életem szerelme aki mindenben megfelelt de még sem vigyáztunk egymásra.
2016. jún. 7. 20:36
 2/20 A kérdező kommentje:
sorstársak vagyunk akkor... nekem is életem egyetlen igazi nagy szerelme volt,de itt ő hibázott. nekem is voltak hibáim,de az igazán nagy hibát ő lőtte. így két év után is eléggé nehéz. ha szerencséd van,találsz egy másik nőt,akit hasonlóan tudsz majd szeretni,de ugyan úgy sosem... ha nincs szerencséd,két év múlva te is lehet hogy felteszed az ilyen kérdésedet itt...
2016. jún. 7. 20:39
 3/20 anonim ***** válasza:

Nálunk én hibáztam, nem figyeltem eléggé oda rá fontosabb volt minden mint ő (pl a pénz hajhászás) de ezt a közös jövőnkért tettem. Kicsi az esélye hogy valaha is találok társat.Ha ránézek egy lányra Ő jut az eszembe.

28/f

2016. jún. 7. 20:48
 4/20 A kérdező kommentje:
nálam az első másfél évben ugyan ez volt. most két éve,sőt lassan két és fél éve már csak időnként feltörő,keserédes emlék,hogy valaha nagyon boldog voltam valakivel,aki azóta már mással éli az életét..
2016. jún. 7. 20:56
 5/20 anonim ***** válasza:

Na, elég a sok önsajnáltatós, részvétes kommentből.

Több oka lehet:

Lezártad már a múltadat vele kapcsolatban? Addig, amíg ez nem történik meg nem is fogsz újabb normális kapcsolatot létesíteni! (bár kétlem, hogy megtetted!)

Miért hasonlítod az újakat a régihez? Miért veszel észre hasonlóságokat? (Ez is azt mutatja, hogy nem zártad le a múltat!)

Miért rágódsz a múlton? Miért a múltban élsz? ÉLJ A JELENBEN!

A menekülés = gyáva viselkedés!

A problémáidat meg kell oldani, nem elmenekülni előle! Ez szerinted mióta férfias viselkedés?

Addig, amíg magadban nem teszel rendet, addig nem is lesz kapcsolatod, olyan, amilyet szeretnél!

Mivel itt, nem a női fél a hibás, egyedül csak te! Tehát neked kell a múltaddal való viszonyodat megszüntetni!

2016. jún. 7. 21:12
 6/20 A kérdező kommentje:
hogyan...?
2016. jún. 7. 21:18
 7/20 anonim ***** válasza:
mit hogyan?
2016. jún. 7. 21:18
 8/20 anonim ***** válasza:

Ugyanez csak kicsit fiatalabb vagyok és 3 éves kapcsolat volt.

Vannak problémák nálam is. Nagyon zavar úgy mond de ha az volt az etalon akkor mit csináljon az ember tényleg... én már feladtam, hogy valaha is lesz normális

2016. jún. 7. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan, menjünk el pszichologushoz?
2016. jún. 7. 21:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Hogyan zárjam le? hogyan felejthetem el? hogyan tettszen meg más? én nem keresem őt... igyekszem nem rá gondolni... eljártam bulizni... más karakterű nőkkel is ismerkedtem... mégsem sikerült. hogyan? :)
2016. jún. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!