Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy 4 éves kapcsolat után, két évvel sem tudok új kapcsolatot létesíteni?
Nálunk én hibáztam, nem figyeltem eléggé oda rá fontosabb volt minden mint ő (pl a pénz hajhászás) de ezt a közös jövőnkért tettem. Kicsi az esélye hogy valaha is találok társat.Ha ránézek egy lányra Ő jut az eszembe.
28/f
Na, elég a sok önsajnáltatós, részvétes kommentből.
Több oka lehet:
Lezártad már a múltadat vele kapcsolatban? Addig, amíg ez nem történik meg nem is fogsz újabb normális kapcsolatot létesíteni! (bár kétlem, hogy megtetted!)
Miért hasonlítod az újakat a régihez? Miért veszel észre hasonlóságokat? (Ez is azt mutatja, hogy nem zártad le a múltat!)
Miért rágódsz a múlton? Miért a múltban élsz? ÉLJ A JELENBEN!
A menekülés = gyáva viselkedés!
A problémáidat meg kell oldani, nem elmenekülni előle! Ez szerinted mióta férfias viselkedés?
Addig, amíg magadban nem teszel rendet, addig nem is lesz kapcsolatod, olyan, amilyet szeretnél!
Mivel itt, nem a női fél a hibás, egyedül csak te! Tehát neked kell a múltaddal való viszonyodat megszüntetni!
Ugyanez csak kicsit fiatalabb vagyok és 3 éves kapcsolat volt.
Vannak problémák nálam is. Nagyon zavar úgy mond de ha az volt az etalon akkor mit csináljon az ember tényleg... én már feladtam, hogy valaha is lesz normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!