Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért szakítanátok?
18 éves vagyok, a barátom 23, 3 hónapja vagyunk együtt.
Tegnap bulizni voltunk, ahol több barátom is ott volt, köztük a legjobb barátnőm is. Valahogy szóba került az ex téma, és pont a barátnőm beszélt az exéről, hogy mekkora szemét, meg stb, amikor kiderült hogy az exe az én barátom valami haverja. (Erről én sem tudtam korábban) A barátnőm meg ugye szidta, szóval összekaptak ezen. A barátnőm sem volt józan, a barátom viszont paraszt-részegre itta magát, ez meg csak hab volt a tortán a veszekedésben, ami valahogy odáig fajult, hogy a barátom agya elborult, és szó szerint idézem : "neked itt nincs szavad, k,öcsög f,asszopó román k,urva, húzzál vissza Romániába, mi a f,asznak vagy itt" (Erdélyi a barátnőm)
Tök érthetően iszonyatosan megbántotta a barátnőmet, én se a legjobban reagáltam le, pofonvágtam, azután már csöndben maradt, illetve később bocsánatot kért a barátnőmtől, bár nem tűnt nagyon őszintének...
Oké, hogy pia, meg indulatok, de hatalmasat csalódtam benne, ennyire undorító megnyilvánulást még életemben nem hallottam, pláne nem olyan embertől, akit szeretek.
Van ennek értelme? Ti hogy reagálnátok egy ilyenre?
Köszönöm előre is
Igaz az első két válaszomban nem írtam a barátnődről de itt ő is bűnös. Neki is tudnia kéne tartania a száját.
Amúgy 4. ha valaki a nőmet szidja az más. Azt lezúzom.
Ó, és azt is elmondod, hogy miért más?
Én itt csak a kettős mércét látom, meg persze azt, hogy névtelenül mindenki rohadtul önérzetes.
A pasim fingott: szakíts!
A pasim nem vitte vissza az üvegeket: szakíts!
A pasim itthon felejtette a mobilját: szakíts... ja, bocs, vidd utána... aztán szakíííts!
Igen, termesztésen itt minden szereplő csak strigula és a strigulák nem jelentenek semmit sem nektek, százalékoknak.
Szánalmasak vagytok.
Még egy ilyen egyértelműen mindkét fél hibás szitunál is a saját nemetek felé hajlik a kezetek.
Áldom a törvényhozóink eszét, amiért nálunk nem vezették be az esküdtszékes tárgyalásokat.
Mi lenne, ha ilyenek is dönthetnének sorsokról...
Majd ha valaki azt mondja egy haverodra, hogy szemét, mert úgy bánt a barátnőjével, ahogy,
illetve ilyen szavakkal illeti, és sértegeti, mondjuk édesanyádat.
Majd akkor rájössz, miért más a két dolog.
Különben meg, ha annyira szánalmas vagyok, nyugodtan el lehet hagyni a kérdést.
Sztem az hogy panaszkodott a barátnőd abban nincs semmi különös..... viszont a barátod.....
Nincs annál undorítóbb, amikor valaki taj paraszt lesz az alkoholtól. Az azért elárul arról az emberről valamit. Én például ha sokat iszok, akkor cuki vagyok, meg röhögök össze vissza :D De a barátodnak ez a megnyílvánulása..... hogy az istenben lehet valaki ekkora buta, köcsög paraszt, hogy egy erdélyi MAGYART le román kv.áz...... nem tanult történelmet a barátod vagy mi az isten?????? Én rohadtul kiábrándultam volna belőle, és lehet h szakítanék is ezért vele. Hát mi az istent képzel magáról.... ha egyszer ilyen volt, akkor többször is ilyen lesz. Főleg 3 hónap az még semmi egy kapcsolatban, és már most előjött ez az arca. Én biztos hogy dobnám.
Én szakítanék, mert 1) olyan emberrel nem lennék, aki ennyire leissza magát, 2) a részeg ember ált. őszinte, és valószínűleg tényleg ezt is gondolja, ami ezerféle irányból nézve is borzalmas... rasszista és történelmileg nem is túl tájékozott, 3) így senkivel sem beszélünk.
Egyes válaszolóknak meg: az tényleg egy szinten van szerintetek, hogy vk8i elmondja, hogy az exe szemét volt, mert megcsalta, és az, ha vki f...opó román k-z vkit, csak mert az országos cimboráját kritizálni merte? :S Én már azzal kezdeném, ha egy haverom ilyet tett volna, akkor nem mentegetném meg kutyáznám a kritizálót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!