Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ezért?
Egyik ismerősöm írta ki facebookra, hogy miért szakított a (volt)csajával.. nektek mi a véleményetek róla?(most az lényegtelen hogy nem facebookon kellet volna megosztania, azóta már letörölte..)
XY hónapok óta más világban él mint én, csak ezt én eddig nem ismertem fel teljesen mostanáig.
Kicsit szeretném, ha most a helyembe képzelnétek magatokat. Adott egy előadó, az teljesen mindegy,
hogy ki, ha megnézitek az adatlapját gyorsan rájöttök.
Hónapok óta ezt lesem, a következő húzásai voltak (amik egyenként nem lett volna baj)
: üzeneteket írkál neki szívvel, kirakja képének a portréját, lementi telefonra, ugyanígy a képével tele volt
vele a számítógépe, a facebookját pedig ellepte, végül hogy mennyire kimutassa a szeretetét, rendel drága cuccot
tőle és pózol benne. Ha az egész életemet neki adtam és megtettem neki mindent, akkor mit vár az ember?
Én azt várnám ,hogy engem helyezzen előtérbe, ne egy idegen csávót bálványozzon. Ezt a hülyeséget meg lehetett volna beszélni,
de vele nem lehet, 10/10 ember megértette, csak ő nem a probléma okát. Ez a veszekedés odáig fajult, annyira védte,
hogy azt mondtam ha ennyire fontos, akkor szenteld neki az életét, velem meg ne játszadozzon.
Végül pedig leírjam a probléma igazi kiváltóját?
Az eltelt idő alatt nagyon nagy lovat ültettem alá, nagyon sokat tervezgettem vele és számtalanszor a tudtára adtam,
hogy soha nem hagyom el bármi történjen.... ÉS mi lett a vége? Úgy gondolta mostmár ő bármit megtehet velem szemben,
gondolta tűrni fogok. Jelen pillanatban is tovább fokozza, tudatosan azt csinálja ami nekem fáj. Az utolsó gondolatom: szerintem nem ezt érdemeltem ki. Köszönöm.
kedves kérdező. Komolyan kérdezed ,hogy szakítanánk -e?
Ha a lány úgy viselkedik mint egy kislány és messziről lesz**ja,hogy te mit szeretnél ,akkor az ígéretet neked sem kell tartani ,hiszen te sem vagy szent!
Dobd azt a nőt úgy,hogy a lába se érje a földet ,nem érdemel meg téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!