Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ezért vele? L/20
20 éves felnőttek vagytok, gondolom dolgoztok, akkor mért nem költöztök össze?
A másik, hogy ha meg nem dolgoztok, hanem tanultok, akkor meg gondolom koli/albiban is tudnátok találkozni.
Vagy milyen a helyzet?
Én nem szakítanék ezért. Szereted, vagy nem? Miért nem lehetnétek nálatok?
(nálunk is ez van egyébként, én a két kezemen meg tudom számolni, hogy egy év alatt hányszor voltam a pároméknál. Az elején zavart, amikor még egyáltalán nem voltam náluk, de aztán megbeszéltük, voltam már náluk párszor, de azóta nem érdekel különösebben. Nálunk vagyunk mindig, na meg hamarosan összeköltözünk).
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, de soha egyszer nem jött el amíg otthon éltem a szülői házba.
Én borzalmasan szégyelltem az otthoni állapotokat, és azt, hogy sosem lehetett tudni mire megyek haza. Mindkét szülőm alkoholista, ráadásul anyám kényszeres gyűjtögető,és elhiheted, hogy nem aranykanalakat gyűjtöget.
Én már 10 évesen az utcán éltem, és csak aludni jártam haza, mert egyedül az én szobám volt tiszta. Amikor 18 éves lettem, elköltöztem. Nappal iskola, éjszaka munka egy gyárban. 5 éve vagyunk együtt, lassan 1 éve már együtt élünk, de még ma sem viszem a szülői házhoz.
Ha ezért elhagyott volna, akkor ennyit ért a szerelem. Hál istenek, megértette, és nem erőltette, hogy márpedig vigyem haza őt..Mindig voltak jó helyek ahol elvoltunk.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!