Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanátok ezért? Durva

Figyelt kérdés

A barátom volt barátnője, akivel nagyon rossz volt a kapcsolatuk, összejött a barátom legjobb barátjával. Én távkapcsolatban élek a barátommal, két hét múlva költöztünk volna össze. 3 napot töltöttünk itt velük, de a csaj nem birt elviselni, pedig előzőleg jóban voltunk. Vagyis a szemembe mosolygott, aztán a hátam mögött ellenem hangolta a barátom. Becsukakoztak a szobába, és nem a legszebb hangnemben kitárgyaltak.

Szerinte semmi hasznom, csak elszivom a levegőjüket. 5 napra jöttünk vendégségbe.

A levegőt tényleg szivom, de az ételüket nem eszem. A barátom direkt hozott nekünk külön, mert tudta, hogy nem engednék meg, hogy együnk. Nem egyszer elmosogattam, tehát nem csak a koszt csinálom.

A barátom tegnap az én utolsó megtakaritott pénzemen (6oooft) vett nekik ételt, amiből én egy morzsát sem láttam, és nem is fogok. Aikor a saját otthonról hozott pizzánkat reggeliztem, a lány elkérte tőlem.

A barátom három napig folyamatosan veszekedett velem, hogy milyen undok, büszke és bunkó vagyok. Mondta, hogy este kötelezően megkérdezek mindenkit, mit szeretne enni, majd mire felkeltek, elkészitem.

Tegnap kempingezni mentek, ahová mi is szerettünk volna, ha már mind a négyen (a srác két fiú barátja, az egyik itt is lakik) mennek.

A lány tombolt, hogy szó se lehet róla. A barátom nagy nehezen kiharcolta, hogy menjünk.

Az volt a kikötés, hogy mindenki a sátorban alhat, kivétel mi ketten, nekünk kint kell maradni éjjelre.

Egyedül apritottam fát, miközben ott volt 4 fiú. Az egyik megcsinálta a tüzet, a többiek meg nézték, milyen szépen ég.

Utána sütöttünk. Kaptam egy pici sütőkolbászt meg egy darabka krunplit, csak hogy kuss legyen. Utána a barátom hozzott egy darabka kenyeret, amit megpiritottunk és elosztottunk, mert reggeli óta egyikünk sem látott ételt, és már bőven éjszaka volt.

Ha le akartam ülni, kaptam egy vizes farönköt, a lány szárazon ülhetett.

Amikor megkérdeztem a barátomat, mi ez a nyilvános diszkrimináció, közölte, hogy itt mindenkinek több joga van nálam, pláne a lánynak, mert ő a főnök barátnője. Az igaz, hogy a bizonyos "főnök" srácé a lakás, de a csajnak egy forintja nincs benne, nem dolgozik, csak el van tartva.

Decemberben, mikor még nem jártak, voltam a srácnál, én főztem karácsonyi vacsorát. A kisasszony keresztbe szalmát nem tesz, a barátaik (egy itt lakik, a másik csak aludni jár haza) főznek minden nap.

Amikor álmos voltam, leültem egy száraz rönkre, amit a srácok hoztak (nem egyszer voltam én is fáért), de nem alhattam, mert vaalkinek őrizni kellett a tüzet. A barátom ment aludni a sátor elé a pokrócokra.

Egy darabig ültem, aztán odajött az egyik srác, és az ölébe vett, meg leteritette a lábam egy pokróccal, hogy ha már ébren kell lennem, legalább kénylemesen tegyem. Amikor a lány meglátta, folyton utasitgatta a srácot, hogy adjon neki inni, adja oda a telefonját. A srác elintézte azzal, hogy "Most nem fog menni, oldd meg magad", és mutatta, hogy a kezemet fogja, hogy ne essek le. Közben felébredt a barátom, és féltékenyen átkért a saját ölébe, majd 5 perc után lelépett. A csaj belült a srác ölébe, én meg maradtam a rönkön.

Amikor a barátom visszatért, a csaj a fülem hallatára kérdezte meg, hogy szakitott e már velem. A barátom válasza: "Még nem". Nem is tudtam, hogy szakitanunk kéne, hiszen minden stimmelt a kapcsolatunkkal. Akkor lett elegem.

Mit tegyek?

2014. ápr. 20. 17:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És tényleg ilyen emberek kellenek neked?
2014. ápr. 20. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Szakíts vele te!! Mond meg nekik a tutit!! A csajt meg tépd meg!!
2014. ápr. 20. 17:18
 3/14 anonim válasza:

Erre csak te tudhatod a választ!t

De jobbat erdemelnel.

2014. ápr. 20. 17:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Ekkora egy utolsó, bunkó, áruló farkat, mint a te barátod, nem láttam. Lépj le tőle, mert ennek az ugráltatásnak, csicskáztatásnak, piszkálásnak soha nem lesz vége!
2014. ápr. 20. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Gondolkodás nélkül.

Legyen boldog az exével, ha ennyit érsz neki, meg ilyen szépen megbecsül és ki áll érted...

2014. ápr. 20. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
szakíts vele...
2014. ápr. 20. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezt most komolyan kérdezed?

Szakíts vele és keress egy olyan pasit, aki nem úgy ugrál ahogy az exe fütyül és nem hagyja magát és a barátnőjét megaláztatni...

2014. ápr. 20. 17:26
 8/14 Költőnő? ***** válasza:
46%
Mi ez a marhaság? Főnök bnője meg egyebek. Óvoda ez v mi a lócitrom ?
2014. ápr. 20. 17:28
 9/14 anonim ***** válasza:
én otthagynám őket a fenébe, nem kérdés
2014. ápr. 20. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
A második válaszoló megoldása a nyerő!
2014. ápr. 20. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!