Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a párotokkal ezért lányok?
Sziasztok!
A kérdésem első körben lányokhoz szól, de fiúk véleménye is érdekelne.
Ti szakítanátok azért a párotokkal, hogy minden hétvégén haza utazik a szüleihez? A családi háttér abból fura, hogy a fiú apukája súlyos beteg, édesanyja sem egészséges és kell a segítség neki.
Egy büdös érzéketlen ribizlinek kéne Lenni ahhoz,hogy ezért szakítson valaki. Én elég érzéketlen csaj vagyok De ez azért neg sem fordulna a fejemben
A család az elsõ
Hétköznap együtt "vagyunk" .... Csak hétvégén go Home.
A másik, amit olvasok az utolsó hozzászóló, hogy a család az első. No igen, volt ilyen elszólalásom, és ezen sértődés volt keményen.
A család az első. ...
Hát én a barátomat valamilyen szinten a családomnak tartom, vagyis számomra a család és a barátom is fontos, úgyhogy így ezt kijelenteni, hogy a család az első mindenképp azt nem tudom, de amiben tudnék segítenék és vele tartanék, de így, hogy hét közben tudtok találkozni, így nem lenne egyáltalán probléma.
En szakitanek. En is onallo felnott ember vagyok. Legyen o is az.
N
A család az elsõ hozzászóló vagyok
Miért vagy még együtt egy ilyen önzõ kisajátító libával? Heti két napot a szüleiddel töltesz akiknek segíteni Kell, ez érett és felelõsségteljes dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!