Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik le benne?
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy mi a véleményetek, egy kapcsolatot lehet ugyanúgy folytatni egy hónap hullámvölgy után?
Elvileg szakítottunk a barátommal, amit mindketten tudomásul vettünk pár napja, mivel az utóbbi időben sok kérdésben nem tudtunk egyezségre jutni, és emiatt nem lehetne közös jövőnk. Azt fontos hozzátennem, hogy én vagyok a kompromisszumkészebb. Több dolgot ő nem fogadott el, hogy én hogyan szeretném élni az életemet.
Már kezdtem volna belenyugodni a szakításba, de ma felhívott. Semmi érdemlegeset nem mondott, csak azt, hogy szeretne velem néhányszor beszélgetni. Nem mondta, hogy folytassuk, nem mondta, hogy hiányzom, csak akkor, amikor erre rákérdeztem. Szomorú volt a hangja, de sosem vallaná be, hogy szenved.
Mit gondoltok, kezdeményezzek újra én, hogy beszéljünk a problémáinkról, hátha tudjuk folytatni, vagy hagyjam, amíg ő keres meg ezzel?
Úgy vagyok vele, hogy bár nagyon szeretem, tényleg sokat küzdöttem már ezért a kapcsolatért eddig is.
30 L
Pont fordítva kedves hozzászóló. :)
Ő szeretne, én még nem. De ez csak az egyik probléma. :)
Ok, teljesen mindegy, hogy melyik fél akar és melyik nem: ez az a kérdés, amiben egyszerűen nincs kompromisszum.
Ha a párommal ilyen problémánk lenne, akkor nagyon fájna, de szakítanék vele. És igen, szenvednék (egy ideig), de akkor sem kezdeném újra az áthidalhatatlan problémák miatt.
Mondom, nem a gyerekkérdés a gond.
Én is szeretnék, csak nem most. Viszont vele ellentétben csak egyet.
Az igazi probléma, hogy nem lehetek mellette olyan szabad, nem nézi jó szemmel, ha a barátaimmal vagyok, vagy a munkatársaimmal beülök valahová. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!